14/7/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.255







Τέταρτο φιλικό προετοιμασίας 

ΠΑΟΚ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - 1-2

Το τέταρτο φιλικό της προετοιμασίας του δίνει ο ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας στο Χορστ την βελγική Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε μια καλή εικόνα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ήταν η ομάδα που πίεζε, έκλεψε μπάλες, έβγαζε ενέργεια και δημιούργησε φάσεις στην εστία του Μορίς. 

Στο 26' δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Μπράντον, το οποίο μετέτρψε σε γκολ ο Σβαμπ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας!

Σε παθητικό ρόλο η βελγική ομάδα το πρώτο 45λεπτο, θεατής ο Κοτάρσκι ως το 40', όταν χρειάστηκε να αποκροιύσει σε κόρνερ το σουτ του Φρανσουά στην πρώτη επικίνδυνη φάση που δημιούργησε η Ουνιόν.

Στο 49' έγινε το  1-1 με τον Ντέιβις, μετά από γύρισμα του Ελ Χατζ, σε μια φάση στην οποία αδράνησε η άμυνα ...

Στο 66' σημειώθηκε το 1-2 με τον Καμπαγκού στην κόντρα και στο επόμενο λεπτό, χρειάστηκε η επέμβαση του Κοτάρσκι στο τετ α τετ του Καμπαγκού!

Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το τελευταίο σφλυριγμα του διαιτητή, ο ΠΑΟΚ είχε 1-2 καλές στιγμές για να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ, αλλά οι προσπάθειες των Εκόνγκ, Μπράντον και Σβαμπ δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον. 

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: Μορίς, Ράσμουσεν, Αγιένσα, Τέκλαμπ, Φρανσουά, Κάστρο Μόντες, Πουέρτας, Βανχούτ, Μαχίντα, Φουσέινι, Ντόνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...