14/7/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.254






Tελευταίο- φιλικό προετοιμασίας 

ΠΑΟΚ - Φίτεσε -1-2

Στο πέμπτο -και τελευταίο- φιλικό της προετοιμασίας του έδωσε ο ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, χάνοντας στο Ντρίελ με 2-1 από την Φίτεσε ...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος στο ματς και μόλις στο 11’ πλησίασε στο γκολ, όταν ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ρουμ, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του μεσοεπιθετικού μας.

Στο 18’ το σουτ του Κωνσταντέλια πέρασε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Κωνσταντέλιας και πάλι πρωταγωνίστησε σε μια πολύ ωραία φάση, όταν μετά από μπαλιά του Κουαλιάτα, ο Ντέλιας πλάσαρε πολύ έξυπνα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

Κάπου εκεί η επιθετική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ σταμάτησε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πέραν ενός σουτ του Λονγκόντα στο 28’ το οποίο μπλόκαρε ο Τσιφτσής, δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκούμας πέρασε στη θέση του Σμυρλή. Στο 55’ οι Ολλανδοί σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις μας στην περιοχή μας, ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κούγκεκεφ!

Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 για την Φιτέσε με παρόμοιο με το πρώτο γκολ τρόπο. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Κέρχενς! 

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάριση στο 77’ με τον Σαμάτα, ο οποίος μετά από μπαλιά του Κωνσταντέλια, απέφυγε τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής (62' Ταλιχμανίδης), Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης (62' Νάσμπεργκ), Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες (76' Τσαούσης), Καμαρά, Οζντόεφ (62' Θυμιάνης), Σμυρλής (46' Γκούμας), Κωνσταντέλιας (87' Τσοπούρογλου), Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Φίτεσε: Ρουμ, Κορνελίσε, Τίλεμανς, Κρίκελς, Τζόναθανς, Πλάατ, Κέρσενς, Ρέβερσον, Λονγκόντα, Πόστμα, Σόφερις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...