10/7/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.250







 
Φιλικό Παιχνίδι Προετοιμασίας 

ΠΑΟΚ - Γκενκ -1-3 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι από την Γκενκ...

Οι Βέλγοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και εκμεταλλευόμενοι λάθη της άμυνάς μας βρέθηκαν να προηγούνται στο δεκάλεπτο 2-0!  

Η αρχή έγινε στο 5'  όταν η Γκενκ προηγήθηκε με τον Στέρνμπεργκ να γυρίζει την μπάλα και αυτή να βρίσκει στον Εκόνγκ πριν καταλήξει στα δίχτυα μας...

Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το  2-0 για την Γκενκ με τον Στόικερς. Η φάση ξεκίνησε με λάθος στη μεσαία γραμμή (Όττο) και μεγάλο κενό στα αριστερά της άμυνάς μας!

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το 30' έψαχνε να βρει τα πατήματά του χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την ομάδα να βελτιώνεται αισθητά στο διάστημα 30' - 60'. Έβγαλε φάσεις για να φτάσει στο γκολ, με καλύτερη αυτή του 38ου λεπτού, όταν δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Τσιγγάρα. Το εκτέλεσε ο Μουργκ το απέκρουσε ο Πέντερς! 

Στο 47' ο Μπάμπα με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ... 60λεπτο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη οι ομάδες άλλαξαν τη σύνθεσή τους, ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ισοφάριση, χωρίς να το καταφέρει. Αντίθετα στο 84' η Γκενκ πέτυχε το 3-1 με τον Τζεκίρι, σκορ που ήταν το τελικό στην αναμέτρηση!

Γκενκ: Πέντερς, Σαντίκ, Σμετς, Φαντέρα, Καγιέμπε, Καρέτσας, Μπανγκουρά, Στόικερς, Ενκουμπά, Στέρνμπεργκ, Αροκοντάρε.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Κοτάρσκι, Όττο (31' Σάστρε), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Καμαρά, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα. 

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Τσιφτσής, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ (106' Τσοπούρογλου), Σάστρε (91' Γκούμας), Σβαμπ, Θυμιάνης, Βιεϊρίνια (111' Τσαούσης), Τάισον (58' Σμυρλής), Κωνσταντελιας (106' Κουαλιάτα) , Μπράντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...