27/11/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.320


Πόλο ανδρών 8η αγωνιστική, Α1

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ Domus Ergo - 22-8

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου, τον τοπικό ΟΣΦΠ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 22-8. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος αποτελεί τον σημαιοφόρο του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα, πλην Αττικής και νήσων, προσπαθεί και κρατάει ψηλά το λάβαρο της υδατοσφαίρισης μέσω της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής και επιλεκτικών μεταγραφικών κινήσεων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήγε υπολειπόμενος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο με 11-5 για να κλείσει τον αγώνα με 22-8 εις βάρος του.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-3, 5-2, 6-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo: Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μήλας 1, Ν. Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Π. Προσινικλής, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης

Πόλο γυναικών 4η αγωνιστική, Α1

Αεκ - ΠΑΟΚ - 19-6

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου, την ΑΕΚ, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 19-6. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία γυναικείας υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα, και όντας ο μοναδικός Σύλλογος στην Βόρεια Ελλάδα που διατηρεί την «σημαία» ψηλά, αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ως ένα πολύτιμο μάθημα. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ πήγε υπολειπόμενος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο με 9-2 για να κλείσει τον αγώνα με 19-6 εις βάρος του.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Χρύσας Χατζέλλη, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, απέναντι στον ΟΣΦΠ, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

Οκτάλεπτα: 7-1, 2-1, 5-2, 5-2

ΠΑΟΚ: Φορίδου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Ασκερίδου, Σταυρίδου 2, Νιέρη 1, Κάιζερ 3, Φραγκιά, Ντώνα, Λασκαρίδου, Μανίκα, Μάλλου, Παρασκευοπούλου, Μπίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....