8/11/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.297







 
Super League 2

Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β'- 3-1

Ο Ολυμπιακός Β επικράτησε του ΠΑΟΚ Β με 3-1 στην πρεμιέρα της Super League 2. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου στο 12′, κάνοντας δυνατό ξεκίνημα. Όσο τα λεπτά κυλούσαν, ο ΠΑΟΚ οπισθοχωρούσε και ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισορροπήσει με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και την υπεροχή. Μέσα σε πέντε λεπτά ο Ολυμπιακό μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 με το πλασέ του Κίτσου και το πέναλτι του Μπα. Στο φινάλε, η ασυνεννοησία Παναγιώτου και Ταλιχμανίδη έφερε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού με τον Βοΐλη.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Κωστή (81′ Σαπουτζής), Σουρλής (90′ Ντόη), Κίτσος, Μαρίνος (90′ Λιάτσος), Μπα (84′ Βοΐλης).

Στον πάγκο: Στουρνάρας, Σαπουντζής, Λιάτσος, Κατσογιάννης, Κεραμίδας, Βοΐλης, Ντόη, Γκαλιάνι.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης (75′ Φασίδης), Καλουτσικίδης, Ίνγκασον (67′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (46′ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζίμας (67′ Αποστολόπουλος), Γαϊτανίδης, Πανίδης (58′ Γκορτεζιάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....