2/11/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.291





















4η αγωνιστική Φάση Ομίλων, UEFA Conference League

ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη - 1-2

Για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 1-2 από την Κοπεγχάγη ...

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε τις τεράστιες ευκαιρίες του και γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σκοράρει μόλις στο 7ο λεπτό, αλλά η Κοπεγχάγη αρχικά ισοφάρισε στο πρώτο μέρος με τον Άνκερσεν κι έκανε την ανατροπή στο ξεκίνημα του δευτερου ημιχρόνου με τον Μπιέλ, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε… αργά στο δεύτερο μέρος κι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Σφιντέρσκι, τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρί για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, ενώ φώναξε και για την πτώση του Ακπόμ στην περιοχή, με τον ρέφερι του αγώνα να μη βλέπει παράταση. Στο φινάλε, ο Μιχαηλίδης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι “ασπρόμαυροι” δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που είχαν απόψε, για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρωτιά, με την Κοπεγχάγη να είναι πλέον πρώτη με 9 πόντους, την Σλόβαν Μπρατισλάβας και τον ΠΑΟΚ να ακολουθούν με 7 και τη Λίνκολν να είναι τελευταία χωρίς βαθμό.

Ράζβαν Λουτσέσκου.

« Το πιο σημαντικό είναι να σκοράρεις. Ειδικά όταν έχεις μεγάλες ευκαιρίες, όπως εμείς. Αλλά η τεράστια απογοήτευση μου είναι ότι δεχόμαστε τέτοια γκολ. Μια ομάδα με ωριμότητα, που θέλει να πετύχει υψηλότερους στόχους δεν μπορεί να δέχεται τέτοια γκολ. Έχω την αίσθηση πως ακόμη δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Για να πω την αλήθεια, υπάρχει θέμα με αυτά τα λάθη. Τέτοια λάθη μας κοστίζουν και μας ρίχνουν.

Ήμασταν στο 1-0. Είχαμε το 1-0. Τρεις βαθμοί, πρώτη θέση. Μείναμε πίσω με 1-2. Παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο όταν δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Όπως έγινε στο 1-2. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι μια κατάσταση που μας αναστατώνει. Το να ξεκινάς δηλαδή τη φάση του γκολ με δική μας ενέργεια κι ανάπτυξη. Χωρίς να μας δωρίσουν κάτι. Μόνοι μας.

Πρέπει όμως να σταματήσει αυτό με τα γκολ που δεχόμαστε. Το καθαρό μυαλό δίνει τις νίκες. Το συζητήσαμε αυτό και με τους παίκτες. Στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να έχουμε θέληση. Υπάρχει ένα άγχος και μια αναταραχή. Με τον Απόλλωνα από το 1-1 και χωρίς πίεση, υπήρχε μια αναταραχή και σύγχυση. Στο δεύτερο μέρος ηρεμήσαμε».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση:

«Έχουμε προσωπικότητες μέσα στην ομάδα. Είναι θέμα δουλειάς και στο τέλος δικής μου ευθύνης. Το επιτελείο μου κι εγώ είμαστε υπεύθυνοι στο να βρούμε την αποφασιστικότητα και την ηρεμία στους ποδοσφαιριστές.

Έχουμε δεχθεί 10 εύκολα γκολ στο πρωτάθλημα. Πίεσα τους παίκτες κι ίσως δεν έπρεπε τόσο. Αν όμως στα λάθη αυτά έφταιγε μόνο ένας, θα λέγαμε πως φταίνε οι προσωπικότητες. Τώρα που φταίνε όλοι, είναι θέμα δουλειάς.

Ίσως να έπρεπε να ασκήσω λιγότερη πίεση. Να είχαμε διαφορετική προσέγγιση. Ίσως να είναι δικό μου λάθος.

Όσον αφορά τα γκολ που δεχόμαστε στο Conference είναι σίγουρα γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Να έχουμε υπομονή.

Παράγουμε καλό ποδόσφαιρο κι έχουμε ένταση. Αν γίνουμε πιο συνεπής και σταματήσουμε να δεχόμαστε ένα σουτ και να τρώμε ένα γκολ θα αλλάξει η κατάσταση. Θα έρθει κι αυτό. Σίγουρα θα έρθει».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο (62' Τέιλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (87' Μουργκ), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (87' Κούτσιας), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντερσκι (71' Άκπομ). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Μουργκ, Άκπομ, Κούτσιας

Κοπεγχάγη: Γιόνσον, Κρίστιανσεν, Μπόιλεσεν, Κοτσολάβα, Άνκερσεν (75' Γκάμπριελσεν), Λεράγκερ, Στάγκε, Ντικς, Μπέβιγκ (63' Γιοχάνεσον), Βιντ (87' Χόιλουντ), Μπίελ (87' Μπάλντουρσον). Αναπληρωματικοί: Μπένγκτσον, Γκαμπριέλσεν, Γιοχάνεσον, Μπάλντουρσον, Οβιέντο, Οικονόμου, Χόιλουντ, Χάραλντσον, Γκουαντάνιο, Γέλερτ, Ντίτμερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...