30/11/20

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.050




 

10η αγωνιστική της Super League

Λαμία - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 10η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη Λαμία με 0-2 .

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με το παιχνίδι στην Ολλανδία, με τον Γκαρσία να ξεκινάει με τους, Πασχαλάκη, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Νινούα, Μουργκ, Τζόλη, Σφιντέρσκι.

Η ομάδα από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση, αφήνοντας στους γηπεδούχους τον ρόλο του κομπάρσου, καθώς αυτοί απείλησαν ουσιαστικά τον Πασχαλάκη μόνο στη φάση του 75oυ λεπτού, όταν ο Βασιλόγιαννης ... αμαρκάριστος από κοντά σούταρε άουτ με το σκορ πάντως να είναι ήδη στο 0-2,

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και στο 12ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία Ελ Καντουρί - Ουαγκέ και του τελευταίου γύρισμα στον Τζόλη, έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό επιθετικό μας να νικήσει τον Επασί ανοίγοντας  το σκορ!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό και είχε 1-2 καλές στιγμές για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Ελ Καντουρί να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή και να ηρεμεί το παιχνίδι της ομάδας μας όποτε χρειάστηκε!

Στο 54ο λεπτό, ο Μούργκ σέντραρε από τα δεξιά και ο Τζόλης από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία! Τη νίκη του ΠΑΟΚ την "κλείδωσε" στο 64' ο Αντελίνο Βιεϊρίνια  (είχε μπει στο ματς στο 59' στη θέση του Μουργκ) με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ!

Με τα πόδια λυμένα πλέον, ο ΠΑΟΚ έβγαινε συχνά με αξιώσεις στην επίθεση, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε άνα ακόμη γκολ, σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν αξιοποιήθηκαν από τον Τσόλακ και τον Ζίβκοβιτς.

Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη μας στο πρωτάθλημα και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ομόνοια που ακολουθεί την Πέμπτη για τον όμιλο του Europa League.

Πάμπλο Γκαρσία:

Πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση από τον αγώνα της Πέμπτης στο σήμερα:

"Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά κουρασμένα. Ξέραμε τη δυσκολία του αγώνα, όπως και πέρσι. Εμείς σήμερα ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που ήθελε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ενώ άλλες ομάδες παίζουν φιλικά. Εμείς δεν παίζουμε φιλικά. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς."

Για τις σημερινές αλλαγές και πόσο δύσκολο είναι να ετοιμαστεί η ομάδα για το παιχνίδι της Πέμπτης:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά σήμερα. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, αλλά τους έχω πει ότι έχουμε 25 παιδιά και πιστεύουμε σε όλους. Έτσι πρέπει να είμαστε, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι όπως και σήμερα.

Κάθε εβδομάδα είναι δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια και μάλιστα δυνατά παιχνίδια. Απλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε. Συνεχόμενα παιχνίδια με ταξίδια είναι κουραστικά για τους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε όπως κάνουμε μέχρι και σήμερα.

Για το επόμενο παιχνίδι θέλουμε πρώτα να γυρίσουμε στο σπίτι μας, να δουν και τα παιδιά τις οικογένειες τους που είναι σημαντικό και μετά να ετοιμαστούμε σιγά σιγά για το επόμενο παιχνίδι. Και αυτό το παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και χαιρόμαστε που παίζουμε σαν τελικό με κάθε αντίπαλο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει από τους αντιπάλους μας. Θέλω να παίζουν δυνατά κόντρα σε εμάς, όπως γίνεται κάθε εβδομάδα".

Για τη χειραψία με τον Σκόνδρα:

"Τον ξέρω, παίζαμε μαζί και είναι μαχητής μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσουν οι παίκτες να έχουν το δικό του πνεύμα και την μαχητικότητα του μέσα στο γήπεδο".

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας (62' Βασιλακάκης), Ασίγκμπα (45' Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Μπαχανάκ, Ντέλετιτς (53'Βασιλόγαννης), Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τσούκαλος (62' Αραμπούλι), Καραμάνος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Ελ Καντουρί (71' Σβαμπ), Ντόουγκλας, Νινούα (81' Τσιγγάρας), Μουργκ (59' Βιεϊρίνια), Τζόλης (59' Ζίβκοβιτς), Σφιντέρσκι (81' Τσόλακ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...