8/11/20

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.045







 

 8η αγωνιστική, Superleague Interwetten 

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ - 1-3

Για την 8η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-3...

O Γκαρσία απέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζη, αμυντικά χαφ τους Σβαμπ, Ντόουγκλας, μπροστά τους Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τζόλη και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι, σε ένα 4-2-3-1.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κλείστηκε, ο Δικέφαλος βρήκε διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων και στο 15ο λεπτό, ο Σφιντέρσκι με άψογο τελείωμα μετά από μπαλιά του Σβαμπ,άνοιξε το σκορ.

Στο 23ο λεπτό δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Ζίβκοβις από τον Μπρούτσιτς (κίτρινη), αλλά το VAR το ακύρωσε υποδεικνύοντας οφ σάιντ στην αρχή της φάσης. Έξι λεπτά αργότερα δόθηκε αυστηρό φάουλ για τον Απόλλωνα λίγο έξω από την περιοχή μας, με την κοντινή κεφαλιά του Ιωαννίδη να περνάει άουτ!

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου, βρέθηκε κοντά στο 0-2, αλλά στο 41ο λεπτό, χρειάστηκε μια μεγάλη απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα σε σουτ του Σβαμπ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου νέα μεγάλη επέμβαση του Βέρχουλστ σε σουτ του Ίνγκασον!

Στο 64ο λεπτό, έγινε το 1-1, όταν ο ο Τσιλούλης με κοντινή προβολή σκόραρε, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει τα λάθη του σε ένα κακό για την ομάδα χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Στο 76ο λεπτό, δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του VAR, σε πάτημα του Λισγάρα στον Σφιντέρσκι, την ώρα που ο Παπαπέτρου αν και ήταν κοντά στη φάση δεν είδε απολύτως τίποτε! Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δόθηκε νέο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, σε χέρι του Μπρούτσιτς, το εκτέλεσε ο Αουγκούστο και σημείωσε το 1-3.

Συμπερασματικά ο Δικέφαλος πήρε μια νίκη πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-3, η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, σίγουρα υπήρχε κούραση από το ματς με την Αϊντχόβεν, αλλά αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η νίκη!

Πάμπλο Γκαρσία:

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε, μιλήσαμε με τους παίκτες μου, είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Ήταν το τελευταίο πριν την διακοπή, κάποια παιδιά θα πάνε στις Εθνικές τουw.

Θέλαμε τη νίκη, το καταφέραμε, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο, αλλά αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και τα καταφέραμε».

Για το τι κρατάει και τι θέλει να διορθώσει: «Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό. Πολλά παιδιά σιγά-σιγά τα γνωρίζω και πρέπει να δούμε τι χαρακτηριστικά έχει ο κάθε παίκτης. Ευτυχώς τώρα έχουμε λίγο χρόνο για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι (82' Ντάουντα), Σλίβκα, Τσαμπούρης (79' Μουνιέ), Τσιλούλης, Φατιόν (82' Κολ).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μουργκ (86' Μιχαηλίδης), Τζόλης (66' Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς,  Σφιντέρσκι (83' Τσόλακ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...