26/10/19

oxyro N 3.809




Superleague / Κ19

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ - 1-3

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Κ19, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο, κερδίζοντας τον ΝΠΣ με 1-3 και πέτυχε την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ο Δούμτσης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Το πρώτο 20λεπτο κύλησε ομαλά με τις δύο ομάδες να είναι νωχελικές. Παρ’ όλα αυτά, οι Πρωταθλητές του Πάμπλο Γκαρσία, ήταν αυτοί που ευτύχησαν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ στο 23’, με τον Δούμτση να βρίσκει δίχτυα, έπειτα από ασίστ του Κωνσταντέλια.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και μετά την επίτευξη του γκολ κερδίζοντας πολλά φάουλ, περιμετρικά της μεγάλης περιοχής του Βόλου, όμως δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με αποτέλεσμα το 0-1, να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να θέλει να… καθαρίσει την υπόθεση νίκη, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα, αφού στο 51ο λεπτό, ήρθε και το δεύτερο γκολ, πάλι από τον Δούμτση, μετά από προσπάθεια του Πανίδη.

Στο 76’ ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε τρίτο τέρμα με πέναλτι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με τον ΝΠΣ Βόλο να μειώνει τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο.

Στην τελική ευθεία του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ, πήρε τη νίκη με 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...