6/10/19

oxyro N 3.778




6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ19

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ19, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πολύ δύσκολα εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-2...

Στιβαρή και συνεπής η Κ19 πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα (την τέταρτη συνολικά) της Super League, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη, φτάνοντας έτσι τους 14 βαθμούς σε έξι αγώνες, μια ανάσα από την κορυφή, που διατηρεί ο Παναθηναϊκός.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με μονομαχίες σκληρές, εκατέρωθεν ευκαιρίες και εντάσεις. Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσερ, ωστόσο, πήρε νωρίς προβάδισμα, φρόντισε να το σταθεροποιήσει λίγο πριν το τέλος και τελικά, έφυγε από τη Αρκαδία με μια σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που πίεσε και φάνηκε συχνά απειλητικός.

O ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς, όταν στο 11' ο Πανίδης πλάσαρε έπειτα από την σέντρα του Τζόλη. Απείλησε, βέβαια και πολύ νωρίτερα ο Δικέφαλος, όταν ο Γαϊτανίδης στο 2' «σημάδεψε» το δοκάρι. Ο Αστέρας, ωστόσο, πίεσε και κέρδισε πέναλτι στο 16', που όμως απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ.

Στο β' ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού διαμορφώθηκε από την πίεση του Αστέρα να ισοφαρίσει, αλλά και την διαχείριση του ΠΑΟΚ στο να διατηρήσει και να αυξήσει το προβάδισμα. Και το πέτυχε πάλι με τον Πανίδη στο 65', όταν ο φορ του Δικέφαλου με κεφαλιά, μετά από την ασίστ του Γαϊτανίδη , έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 80' και προσπάθησαν πολύ μέχρι το τέλος –προφανώς με τρόπο μη αποδεκτό – δεδομένου ότι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Γιαξής, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας , Σαλαμούρας, Θεοδωρίδης, Γαϊτανίδης (66' Πουρναράς), Τζόλης (76' Τσοπούρογλου), Πανίδης (86' Κούτσιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...