19/10/19

oxyro N 3.793

Πρωτάθλημα Super League Κ19


Πρωτάθλημα Super League Κ19

ΠΑΟΚ - Λαμία - 2-0

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τη Λαμία ...

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, η Κ19 επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στη Σουρωτή για την 7η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, αν και ουραγός στη βαθμολογία, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.Οι πρωταθλητές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 16′ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον αρχηγό Μιχαηλίδη να βρίσκει δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Δικέφαλος στάθηκε σοβαρός στην άμυνα. Στο 30′ ο Πανίδης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Δούμτσης αστόχησε σε τετ α τετ.

H επανάληψη ήταν παρόμοια με το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 στο 15′ όταν μετά από δοκάρι του Δούμτση, ο Πανίδης από κοντά έγραψε το 2-0, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, χωρίς να αλλάξει το σκορ.

Πλέον η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Τετάρτης (23.10, 18:00) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στη Μποχίμιαν για το Youth League. Ο Δικέφαλος κρατάει ένα ισχνό προβάδισμα μετά το 1-1 στην Ιρλανδία και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης (46' Τάχατος), Γιαξής, Μιχαηλίδης, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Θεοδωρίδης (68' Αβεντισιάν), Δούμτσης, Τζόλης (68' Κωνσταντέλιας), Πανίδης (60' Κούτσιας), Πουρναράς (80' Τσοπούρογλου)



Πρωτάθλημα Super League Κ19

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 0-1

Δυσκολεύτηκε, μα επίμονη και συνεπής ως συνήθως, η Κ17 πέρασε και από τα Ιωάννινα, κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΣ, φτάνοντας έτσι τις επτά νίκες σε επτά παιχνίδια.

Ηγείται της κούρσας στον β' όμιλο με 21 βαθμούς, έναντι 16 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το παιχνίδι, ήταν ωστόσο δυναμικό και παθιασμένο με απειλητικές φάσεις εκατέρωθεν, από τις οποίες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ στο 65' με την ατομική προσπάθεια του Μπάμπουρα.

Το επόμενο παιχνίδι της η Κ17 θα το δώσει στις 9 Νοεμβρίου, οπότε θα υποδεχθεί την Ξάνθη.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (58' Τασιούρας), Σινανάι, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσίκος, Σμυρλής (70' Σπυράκος), Κουτεντάκης, Μπάμπουρας, Ρούμιαντσεβ (50' Κεδίκογλου), Σπυριδόπουλος (70' Ζίλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...