27/10/17

oxyro N 3.204









4η αγωνιστική της Basket League

Τρίκαλα ΠΑΟΚ - 87-78 

Σ' ένα παιχνίδι που και πάλι προδόθηκε από την κακή του άμυνα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 87-78 από τα Τρίκαλα, όντας πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μη μπορώντας σε κανένα σημείο να επιστρέψει


Ηλίας Παπαθεοδώρου
«Συγχαρητήρια για την νίκη στα Τρίκαλα. Έπαιξαν καλύτερα, είχαν καλύτερο ρυθμό. Σκόραραν πάρα πολλες προσωπικές φάσεις και έβαλαν μεγάλα σουτ. Είαν μεγάλη ευστοχία σε σουτ τριών πόντων στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, όταν μειώσαμε έβαλαν σημαντικά προσωπικά σουτ. Ήμασταν άστοχοι σε τρίποντα, χάσαμε βολές...Το χειρότερο ήταν μέτριοι ως κακοί στην ατομική μας άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πάλι ψηλό σκορ. Παρότι είχαμε 12 κατοχές παραπάνω, δεν δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι».
Για το πρόβλημα της προσωπικής άμυνας σε ένα ακόμα παιχνίδι:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Δεν καταφέραμε να το περιορίσουμε σήμερα, όπως κάναμε την Τρίτη στην Ιταλία. Από τη στιγμή που δε θυσιάζουμε το σώμα μας και δε βαζουμε τα κορμιά μας και τα χέρια μας καλύτερα, έχουμε πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο».
Για το ενδεχόμενο αλλαγής ή προσθήκης στο ρόστερ:
«Θα σκεφτούμε, θα αποφασίσουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση και θα δουμε τι είναι καλύτερο για να αλλάξουμε τουλαχιστον το κομμάτι της διάθεσης και της μαχητικότητας στην άμυνα».
Για τις επιλογές του στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ζάρα, την ελάχιστη συμμετοχή του Κλάσεν και τη μη συμμετοχή Χρυσικόπουλου και Τσόχλα:
«Δε θέλω να μιλήσω για τον καθένα προσωπικά. Αυτή ήταν απόφαση που πήρα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Για τον Ζάρα, έπρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ψάχναμε μακρινό σουτ και παρόλο δεν ήταν 100% έτοιμος, έπρεπε να χρησιμοποιηθεί».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 47-40, 69-59, 87-78

Τρίκαλα (Κ. Μέξας): Τζόουνς 5, Λούντζης 17, Σλαφτσάκης, Ρος 2, Χατζηνικόλας, Χέιλ 10, Φέισι 6, Τέγιτς 16, Καλογιαννίδης, Σκουλούδης, Μάρει 23, Βασιλειάδης 8

ΠΑΟΚ (Η. Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 4, Κλάσεν 7, Χρυσικόπουλος Κρουμπάλι 10, Κόνιαρης 10(2), Καρράς 2, Τσόχλας, Μαργαρίτης 21(1), Ζάρας, Κατσίβελης 11, Τζόουνς 8, Τρις 5(1)




Γυναικεία ομάδα μπάσκετ 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 53-61

Η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πήρε διπλό στην Αθήνα από την αντίστοιχη του βάζελου, επικρατώντας με 53-61...
Το σύνολο του Βασίλη Μασλαρινού έκανε μία επιβλητική εμφάνιση μέσα στην Αθήνα επικρατώντας με 53-61, παρά τις απουσίες των Λύμουρα και Mallard.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ βρισκόταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι μπροστά στο σκορ εκτός από την πρώτη περίοδο όπου βρισκόταν πίσω με 16-15. Στη συνέχεια, η ομάδα πάτησε γκάζι, με αποκορύφωμα την 2η περίοδο, όπου βρισκόταν μπροστά με 13 πόντους και έκλεισε το ημίχρονο με 22-35. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με τελικό σκορ 53-61.
Πρώτη σκόρερ για τον Δικέφαλο η Brittany Lewis με 22 πόντους, με την Keani Albanez να ακολουθεί με 17 πόντους. Ακόμη, η Αφεντούλα Μαγαλιού πέτυχε 8 πόντους, με 7 ασσίστ!

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 22-35, 37-47, 53-61

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): ΠΑΟΚ: Κωτούλα 2, Στεργίου, Μαγαλιού 8, Κατσαμούρη 6, Ζέρβα, Κριμίλη 2, Ταρπάγκου 2, Τράντα 2, Lewis 22, Albanez 17

Τώρα, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στρέφει το βλέμμα του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...