14/10/17

oxyro N 3.191




Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ -0-5

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, που πέρασε νικηφόρα απο τα Τρίκαλα επικρατώντας με 5-0 της τοπικής ομάδας.
Στο 28' η Παντελιάδου με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ 0-1, ενώ στο 39' η Μάρκου με σουτ έπειτα απο πάσα της Κακαμπούκη έκανε το 0-2. Στο 47' η Παντελιάδου με σλάλομ σημείωσε το 0-3 και στο 55' με πλασέ το 0-4, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στο 77' η Βαρδαλή σημάδεψε το δοκάρι και στο 81' απο ασίστ της Σακελλάρη, η Μπράμε διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας).

Δήμητρα Παντελιάδου
«Αν και ήμασταν κουρασμένες από το παιχνίδι της Τετάρτης, μπήκαμε πολύ δύνατα και δείξαμε ότι θέλουμε και φέτος να πρωταγωνιστήσουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση, καθώς και στην ομάδα των Τρικάλων που επανήλθαν στην Α' Εθνική Κατηγορία.»

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Πατερνά, Γιάννου Δ. (65΄Στράντζαλη), Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Παλαμά (74΄Νεφρού), Βαρδαλή, Παντελιάδου (79΄Σακελλάρη), Μπράμε, Μάρκου.



Δεύτερος γύρος Challenge Cup του χάντμπολ

ΠΑΟΚ - ΑΛΟΪΖΙΑΝΣ - 39-15

Με ακόμη μία εντυπωσιακή νίκη επί της Αλοΐζιανς με 39-15 η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκρισή της στους 32 του Challenge Cup.
Ο Δικέφαλος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη μαλτέζικη ομάδα και προσφέροντας θέαμα έφτασε σε μία πολύ άνετη επικράτηση.
Για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές και προσέφεραν πολύ όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν το δύο στα δύο απέναντι στην ομάδα από την Μάλτα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση τους στην φάση των «32».
Επόμενος αντίπαλος για τους «ασπρόμαυρους» η πανίσχυρη τουρκική Γκέζτεπε με τα δύο ματς να διεξάγονται στις 18-19 και 25-26 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου