14/10/17

oxyro N 3.190


 

 

7η αγωνιστική της Super League 

ΠΑΟΚ - Λαμία - 4-0

Για την 7η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Τούμπα τη Λαμία, επικρατώντας με 4-0...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ράζβαν Λουτσέσκου:
"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε νωρίς και ήταν προφανές ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δεν κινδυνέψαμε και συνεχίσαμε να παράγουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, βρήκαμε κι άλλα γκολ. Τα τελευταία 10-15 λεπτά, ήταν καθαρά διαχείρισης, παρόλα αυτά πετύχαμε και το 44ο γκολ. Είναι πολύ θετικό ότι πετύχαμε αυτή τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε δυσκολέψει τις άλλες μεγάλες ομάδες στα προηγούμενα ματς".
Για τη σημασία των σημερινών γκολ: "Το πρώτο ήταν σημαντικό, γιατί ανοίξαμε το σκορ, ενώ το δεύτερο μας έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια. Το τρίτο μας έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εικόνα στο παιχνίδι, ενώ το τέταρτο ήταν σημαντικό, γιατί αν δεν σκοράραμε θα υπήρχε η κριτική γιατί δεν σκοράραμε 11 εναντίον 10. Ειλικρινά για έναν προπονητή είναι πολύ σημαντικές αυτές οι καταστάσεις και πραγματικά χάρηκα πολύ όλα τα γκολ. Η ομάδα συνεχίζει να βελτιώνεται. Πήραμε άλλη μία νίκη, υπάρχει καλύτερη κατανόηση και οι παίκτες μου αισθάνονται καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι. Οι αντιδράσεις των παικτών μου ήταν πολύ καλές ειδικότερα στην αντίπαλη περιοχή, γιατί είχαμε καλά τελειώματα και κυρίως στην πλάτη του αντιπάλου. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για κάθε ματς. Θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής και δεν μιλάμε τόσο για το κίνητρο ή την φιλοσοφία, αλλά για την τακτική. Εγώ αυτό που λέω, είναι ότι δεν έχει σημασία το ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Όλα αυτά θα είναι κομμάτια της οργάνωσης μας και θα πρέπει είναι στο αίμα μας. Δεν θα πω ποια είναι αυτά τα στοιχεία, αλλά θα πω ότι υπάρχουν ήδη και υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση".
Για τον τραυματισμό του Λέοβατς: "Μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια, οπότε δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτή την περίοδο ο Λέοβατς είναι από τους καλύτερους παίκτες μας, όχι μόνο επειδή σκόραρε σήμερα. Ο Βιεϊρίνια πέρασε σε αυτή τη θέση, γιατί θέλαμε να μπει ο Λήμνιος μέσα και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που είχε. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και φυσιολογικά θα πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις"
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Ντέρμπι είναι για όλους, φυσιολογικά περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό από το σημερινό. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει το ματς, αλλά θα πρέπει να είμαστε ικανοί να ελέγξουμε οποιαδήποτε κατάσταση και να μην κάνουμε βήμα πίσω. Η ψυχολογία που έχουμε πριν από αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ καλή".
Για την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ: Όσον αφορά στις δεύτερες μπάλες. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, από τους παίκτες, από τη δουλειά μας. Προσπαθώ να περάσω στους παίκτες αυτή την επιθετικότητα. Είναι διαφορετικό να είσαι επιθετικός μπροστά και να περιμένεις πίσω τη μπάλα, είναι κάτι που δουλεύουμε καθημερινά. Η στατιστική δεν σημαίνει πολλά για εσάς, αλλά η στατιστική λέει ότι κλέβουμε πολλές μπάλες μπροστά, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι ένα στοιχείο αυτό, γιατί δεν τελειώσαμε το προηγούμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας ψυχολογία, να γίνουμε δολοφόνοι στο παιχνίδι μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν τα παιχνίδια είναι σε ένα λεπτό σκορ, θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε πόντους. Το λέω αυτό γενικά και για τα παιχνίδια που θα έρθουν. Μέχρι τώρα, ακόμη δεν ήμασταν και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά έχουμε μία καλή θέση στη βαθμολογία. Ξέρουμε τον τρόπο να βελτιωθούμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό".
Για τις πολλές αλλαγές στο χώρο του κέντρου: "Είναι θέμα συνθηκών. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να διαλέξουμε τον καλύτερο παίκτη όσον αφορά σε αυτή τη θέση".

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:
Για τη σημερινή νίκη: «Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Κυριαρχήσαμε στο ματς και δεν αφήσαμε περιθώρια στους αντιπάλους μας. Ο σκοπός μας είναι να είμαστε κυρίαρχοι. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ μου αυτός είναι ο ρόλος μου εδώ, να σκοράρω. Εχουμε ξεκάθαρους στόχους. Θέλουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και για αυτά θα παλέψουμε»
Για το πόσα γκολ σκοπέύει να σημειώσει στην σεζόν: «Δεν έχω συγκεκριμένο νούμερο γκολ που θέλω να πετύχω. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει και όχι πόσο γκολ θα πετύχω εγώ. Ελπίζω και εύχομαι να πάρουμε την πρώτη μας εκτός νίκη στο επόμενο ματς που είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Ζαμπράνο, Λέοβατς (68' Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (75' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πέλκας (60' Μακ), Πρίγιοβιτς.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (40' Ντακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς,
Όμο, Ακόστα, Πίτι (54' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Ουάντερσον (63' Λινάρδος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου