8/10/17

oxyro N 3.182








Δεύτερος γύρος Challenge Cup του χάντμπολ

ΑΛΟΪΖΙΑΝΣ  - ΠΑΟΚ - 17-34 (8-19)

Για το Challenge Cup του χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη μαλτέζικη Aloysians με 17-34 για το δεύτερο γύρο του Challenge Cup....
Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο καθώς διατήρησαν το προβάδισμα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Δικέφαλος θα επιχειρήσει να "σφραγίσει" την πρόκριση, υποδεχόμενος την Αλοΐζιανς στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 14/10.
Στο πλευρό των Κυπελλούχων Ελλάδος βρέθηκαν περίπου 30 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι ήταν και εκεί, δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζί με αυτούς της Παρτιζάν με τα συνθήματα και τον παλμό τους, στηρίζουν τους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη, στην προσπάθεια τους για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Μαλτέζους.
Οι παρουσία των φίλων του Δικεφάλου, έχει προκαλέσει θαυμασμό στους διοργανωτές, που δεν σταματούν λεπτό να τους βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν video από την «ασπρόμαυρη» κερκίδα.

Στέλιος Σεϊρεκίδης.
«Καταφέραμε και πήραμε ένα σκορ-πρόκρισης που είναι σημαντικό. Η ομάδα στάθηκε σε καλό επίπεδο ενώ δοκιμάσαμε και διάφορα πράγματα. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, κρατάμε τη νίκη στην Ευρώπη, η οποία μας δίνει ενέργεια για τη συνέχεια».

ΑΛΟΪΖΙΑΝΣ (Μάθιου Μάμο): Γκαλέα, Μπουγκέλα 1, Ζάρμπ, Μίφσουντ 4, Ζάμιτ 2, Ντι Πιλάτο 4, Λέμις 1, Τσετκούτι, Νάουντι 3, Άταρντ, Ν. Τάντι, Γκαργκάνο 1, Σούλε, Φσάντι, Μιχαίλοβιτς, Γ. Τάντι 1

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 3, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Τσίλης 4, Καραγκιοζόπουλος 5, Γκρκ 3, Νικολαϊδης 6, Κοκώνης 3, Πετρίδης, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς 1, Κυπραίος 3, Βεσελίνοβιτς 3, Κοτανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...