13/6/15

oxyroN2.556








3ο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League 

ΠΑΟΚ - αρηθ - 62-51

Ο ΠΑΟΚ στο 3ο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League  στην PAOK Sports Arena κέρδισε εύκολα τον αρηθ με 62-51...
Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή πολύ παθιασμένα στο παιχνίδι και παίζοντας άμυνα για σεμινάριο καθήλωσε τον αρη.

Σούλης Μαρκόπουλος...
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Ηταν πολύ συγκεντρωμένοι, μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά. Παίξαμε άμυνα 40 λεπτά, αυτό που θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα ματς και αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κάποιες μη ολοκληρωμένες επιθέσεις, στο δεύτερο θέλαμε να κρατήσουμε τη διαφορά, κρατήσαμε το τέμπο και ίσως αυτό μείωσε και την παραγωγικότητα. Δεν έγινε τίποτα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι γιατί στις έδρες κάθε ομάδας τα παιχνίδια είναι διαφορετικά».
Για τις διαφορές του σημερινού αγώνα με το ματς στο Αλεξάνδρειο: «Το κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, για τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες παίζουν μέσα στο γήπεδο. Δε θα αναλύσω τεχνικά, αλλά είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί στο Αλεξάνδρειο: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεις κάτι αυτή τη στιγμή. Όπως είπε και ο Κάρτερ, οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι. Κυρίως πνευματικά, γιατί έχουν πάρει πολλές πληροφορίες. Οι ίδιοι λένε, ότι δε σηκώνουν άλλες. Κανείς δε μπορεί να πει αυτή τη στιγμή τι θα συμβεί. Χρειάζεται ενέργεια, πολλή δύναμη αλλά και μυαλό για να καταναλώσεις την ενέργεια όπως πρέπει».
Για την επίθεση του ΠΑΟΚ  στα δύο ημίχρονα: «Οι επιλογές και στο πρώτο και στο δεύτερο δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Στο πρώτο τρέξαμε περισσότερο, στο δεύτερο όχι»

Τζέικ Οντουμ...
«Ξεκινήσαμε παίζοντας πάρα πολύ καλή άμυνα και στα 40 λεπτά. Χτίσαμε μια διαφορά από την αρχή την οποία διατηρήσαμε μέχρι το τέλος κι έτσι φτάσαμε στη νίκη σε μια πολύ σημαντική για την εξέλιξη των μικρών τελικών αναμέτρηση».

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 40-26, 51-35, 62-51

ΠΑΟΚ: Οντουμ 11 (1), Κάρτερ 10 (2), Σαλούστρος 3, Δέδας 2, Μπρέμερ 7 (2), Μαργαρίτης 14 (1), Λάνγκφορντ 7, Χαριτόπουλος 4, Τσόχλας 4, Λιάπης

Αρης: Πάσαλιτς 5 (1), Ριντ 2, Τόμας 8 (2), Χαρίσης 9, Βεζένκοφ 10 (2), Νέιμικ 2, Μούρτος 7, Σίμτσακ 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...