2/6/15

oxyroN2.550


























Play offs της Basket League 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 65-83

Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Πυλαία από τον βάζελο με 65-83, στο 3ο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των play offs της Basket League και πλέον θα παίξει για την 3η θέση... Φορώντας μπλούζες του Πανεπιστημίου, από το οποίο προέρχεται και ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ, οι φοιτητές βρέθηκαν στο Παλατάκι και παρακολούθησαν το τρίτο ημιτελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Μαρκόπουλος
«Σε όλη τη σειρά ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Και τα τρία παιχνίδια είχαν περίπου την ίδια εικόνα. Ξεκινούσε πολύ δυνατά το παιχνίδι, μας έβγαζε έξω από το ρυθμό και ήξερε να το διαχειριστεί, στη συνέχεια. Μια πολύ σκληρή ομάδα που με την άμυνα της σε βγάζει από τους στόχους που έχεις, είχαμε διαφορά στα κορμιά και το εκμεταλλεύτηκε. Είχαν ευστοχία έξω από 6,75 και εμείς κάναμε λάθος σε αυτό. Ηταν σε πολύ καλή μέρα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν είναι δυνατόν να χάνεις 20 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και να μην έχεις τέσσερα φάουλ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στη δική μας ομάδα».
Για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Άρη: «Δεν υπάρχουν ποσοστά. Πρέπει να μπεις μέσα και να κερδίσεις. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Ο Αρης είναι καλή και σκληρή ομάδα, αλλά δεν είναι Παναθηναϊκός. Θα δείξει σε τι κατάσταση θα είμαστε στα παιχνίδια αυτά».
Για τo σημερινό παιχνίδι: «Υπάρχει και μια διαφορά δυναμικότητας. Εχει άλλους παίκτες ο Παναθηναίκός, άλλους ο ΠΑΟΚ. Για να σταματήσεις το καλάθι δεν ευθύνεσαι μόνο εσύ. Είναι και η ποιότητα των παικτών της κάθε ομάδας».
Για τις διαφορές των αγώνων  με τον Παναθηναικό και απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες: «Δεν είναι ίδια παιχνίδια. Άλλο να παίζεις με τον Παναθηναϊκό και άλλο να παίζεις με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Άλλη πίεση δέχεσαι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και άλλη από παίκτες ομάδων που βρίσκονται από τη δεύτερη θέση και κάτω».
Για την απόδοση του Κάρτερ: «Ισως να μην είναι αυτός που θέλαμε, αλλά είναι και η πίεση του Παναθηναϊκού πάνω του...».

Τα δεκάλεπτα: 12-33, 33-50, 53-67, 65-83

ΠΑΟΚ: Μπρέμερ 10, Λάνγκφορντ 15, Λιάπης, Κάρτερ 6, Τσόχλας 3 (1), Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 6 (1), Κώττας, Όντουμ 17 (5), Χαριτόπουλος 2, Σαλούστρος.

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 2, Σλότερ 5, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς 8 (2), Φώτσης 8 (2), Νέλσον 19 (3), Μαυροκεφαλίδης 21 (2), Διαμαντίδης 11 (3), Μπλουμς, Κούπερ, Ρέιμαρ 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...