9/6/15

oxyroN2.554







Δεύτερο  παιχνίδι της σειρά των μικρώντελικών της Basket League

αρηθ - ΠΑΟΚ - 92-88

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά  ηττήθηκε στο Παλέ από τον Αρη με σκορ 92-88 και το Σάββατο θα τον υποδεχτεί στο "Παλατάκι" όπου θέλει να κάνει το 2-1 στις νίκες.  για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Μαρκόπουλος
Για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνιδι: "Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, παρά τη διαφορά, που χτίσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Γεμίσαμε με φάουλ και αποδυναμωθήκαμε με αποτέλεσμα να προσπαθούμε με παίξουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να ξαναπάρουμε το προβάδισμα σε αυτή τη σειρά το Σάββατο."
Για  τους λόγους που χάθηκε το ματς: "Όταν δεν είσαι δυνατός στην ρακέτα σου και παίζεις με διαφορετικά σχήματα που δεν τα έχεις παίξει καθόλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, αυτό κάτι λέει. Το ότι δεχθήκαμε τόσους πόντους στο δεύτερο ημίχρονο λέει κάτι. Πρέπει να αναλύσουμε αυτά που είδαμε".
Για τη σημερινή διαιτησία: "Είχα κάποια παράπονα. Πρέπει κάποια στιγμή να μας πούνε τι γίνεται. Υπάρχουν παιχνίδια, που τρακέρνουν μεταξύ τους οι παίκτες, πέφτουν κορμιά και δεν σφυρίζουν και άλλα, που σφυρίζουν συνεχώς. Σήμερα δεχθήκαμε πάρα πολύ εύκολα τα φάουλ στους ψηλούς μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με άλλους τρόπους".

Βαγγέλης Μαργαρίτης 
"Πιστεύω ότι ο Άρης έπαιξε ένα γρήγορο παιχνίδι. Πήγαινε στον αιφνιδιασμό και έβαλε κάποια σουτ τα οποία άνοιξαν την άμυνα μας.Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτό και για αυτό έφτασε στους 92 πόντους το παιχνίδι.
Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες και εύστοχους από το τρίποντο. Θέλαμε παραπάνω συγκέντρωση. Δεν τα καταφέραμε, αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερη συγκέντρωση".

Δεκάλεπτα: 16-19, 37-41, 60-54, 92-88

Άρηθ (Πρίφτης): Πάσαλιτς 16, Τσιάρας 5, Ριντ 10 (2), Τόμας 12 (2), Πουλιανίτης, Χαρίσης 11, Βεζένκοφ 23 (2), Μούρτος 11 (1), Σίμτσακ 4.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπρέμερ 12 (2), Λάνγκφορντ 20 (1), Λιάπης, Κάρτερ 14 (3), Τσόχλας 6, Δέδας 3 (1), Μαργαρίτης 4, Όντουμ 12 (1), Χαριτόπουλος 15, Σαλούστρος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...