29/3/15

oxyroN2.501








 

 

 
 

















Τελικός  Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ ανδρών 

Κυπελλούχος για το 2015 στέφθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 29-27 

Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει ένα ακόμη τρόπαιο νίκησε στον επεισοδιακό τελικό που έγινε στο Παλατάκι την ΑΕΚ με 29-27 και σήκωσε την κούπα!!! με τους παίκτες του Δικεφάλου να το ευχαριστιούνται και να το αφιερώνουν το τρόπαιο στον κόσμο της ομάδας.
Σαν μικρά παιδιά οι παίκτες χαίρονται την επιτυχία τους μαζί με λίγους οπαδούς που έμειναν μέσα, μετά την εκκένωση. H ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέκτησε τρόπαιο μέσα στο κλειστό του Δικεφάλου

Νίκος Γεωργιάδης
«Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και για την εμφάνιση και για όσα έχει δείξει γενικότερα μέχρι σήμερα. Δίνει ξεχωριστή σημασία στη νίκη μας. Το να παίζεις έναν τελικό απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι κάτι μεγάλο. Αξίζει συγχαρητήρια η δική μου ομάδα, ήταν καλύτερη στο γήπεδο και άξιζε αυτό που πήρε. Αυτό που έγιναν δε μας αφήνουν να είμαστε τόσο χαρούμενοι όσο θα θέλαμε. Δεν είναι προβλήματα του χάντμπολ όμως, αλλά του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα. Είναι ωραίο να προσπαθεί η ομοσπονδία να μπει το άθλημα σε σε μεγάλα γήπεδο, αλλά όχι με τέτοιες καταστάσεις»

ΠΑΟΚ: Ζάγκας, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Τσίλης 5, Νικολαΐδης, Κοκώνης 4, Τσαμουρίδης, Ιωαννίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 1, Αλβανός 9, Τσακίρης 6, Κωστακίδης, Κεσίδης Β., Τσεσμετζίδης, Κεσίδης Ε. 1.

ΑΕΚ: Φίλιππας, Μπακαούκας 9, Ακριδόπουλος, Γεωργιάδης 2, Δημοσθένους 4, Νικολαΐδης 8, Κολιούλης, Balas, Τσαούσης 3, Κατσίκης, Παπαδόπουλος, Ξηρός, Pleh, Παπαδόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...