17/3/15

oxyroN2.494






 























20ή αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός 72-88

Στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής της Basket League, ο Δικέφαλος έχασε στην PAOK Sports Arena από τον γάβρο με 72-88...Πριν την έναρξη του παιχνιδιού μπήκε στο παρκέ η ομάδα volley και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και την συμπαράστασή του στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια. Εμείς κάναμε ένα από τα χειρότερα δεκάλεπτα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Ήμασταν άτολμοι και δεν ήμασταν καθόλου αποφασιστικοί στο παιχνίδι. Δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ και όταν απέναντι σου είναι μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μια άμυνα όπως αυτή του Ολυμπιακού να μπορείς να ανατρέψεις αυτό το ματς. Ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε πιο έτοιμοι, να έχουμε τους τραυματίες έτοιμους καθώς δεν έχουμε το βάθος του Ολυμπιακού ως ομάδα και κάθε απουσία είναι πολύ σημαντική.
Δεν παίξαμε την άμυνα που είχαμε πει, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και θεωρώ πως κάναμε το χειρότερο μας πεντάλεπτο σε ξεκίνημα αγώνα. Στην επίθεση μπορεί και να βάλεις καλάθι, μπορείς και να μην βάλεις. Η επίθεση μας δεν ήταν χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχτήκαμε 48 πόντους, και αυτό ήταν το πρόβλημα. Όταν δεν παίζεις άμυνα, απλά... δεν παίζεις άμυνα. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε παραπάνω τακτικά και τεχνικά το ματς. Ο στόχος της τρίτης θέσης έχει δημιουργηθεί λόγω της δικής μας απόδοσης στον πρώτο γύρο. Μέσα στο γήπεδο παίζουν πέντε εναντίον πέντε, δεν παίζουν τα μπάτζετ των ομάδων. Αν μιλούσαμε μόνο για τα μπάτζετ, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να έρθουμε και να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, απέναντι στον Ολυμπιακό που έχουν γονατίσει οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη».

Δεκάλεπτα: 13-26, 34-48, 53-70, 72-88

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 19(1), Λιάπης 2, Κάρτερ 15 (1), Τσόχλας, Δέδας 3 (1), Μαργαρίτης 6, Οντουμ 10, Βον 3, Σιναντίνοβιτς 2, Χαριτόπουλος 6, Σαλούστρος 6.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 5, Ντάνστον 6, Ντάρντεν 11(1), Παπαπέτρου 3, Σλούκας 9 (1), Λαφαγιέτ 14 (2), Λοτζέσκι 15 (2), Χριστοδούλου, Πρίντεζης 14 (2), Αγραβάνης, Μάντζαρης 7(1), Καββαδάς 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...