5/3/15

oxyroN2.484















Όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ, αποδέχθηκε το αίτημα του Δικεφάλου και έτσι οι τελικοί κυπέλλου χάντμπολ, τόσο των αντρών, όσο και των γυναικών θα διεξαχθούν στο PAOK Sports Arena.

Την αρχή θα κάνουν τα «ασπρόμαυρα» κορίτσια, καθώς στις 27 Μαρτίου και ώρα 17:30 θα υποδεχθούν τη νέα Ιωνία. Ενώ δύο ημέρες μετά (29 Μαρτίου) οι άντρες θα αντιμετωπίσουν είτε την ΑΕΚ, είτε τον Διομήδη.

Μάλιστα, στους δύο αγώνες θα υπάρξει και τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΡΙΤ.

Τα δύο τμήματα των «ασπρόμαυρων» κάνουν κάλεσμα στον λαό του ΠΑΟΚ να γεμίσει το Παλατάκι και να μπορέσουν κόσμος και ομάδες να πανηγυρίσουν δύο κύπελλα στο… σπίτι τους.

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χάντμπολ:

«Οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών μετά από συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ και πρόταση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθούν στο PAOK Sports Arena στις 27 και 29 Μαρτίου 2015 και θα μεταδοθούν ζωντανά. Ο 29ος

Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ΠΑΟΚ- ΟΦ Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ο 33ος Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ή Διομήδης θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία, αφού το άθλημα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στη Δημόσια Τηλεόραση και μάλιστα σε πολύ δύσκολες εποχές.

Το PAOK Sports Arena είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλειστά της χώρας, απόλυτα ασφαλές και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για δύο τελικούς αντάξιους του αθλήματος.

Η Ομοσπονδία καλεί την ΕΣΧΘ, όλα τα Σωματεία και όλους τους συντελεστές του αθλήματος να βοηθήσουν ώστε να διοργανωθούν άρτια δύο όμορφοι τελικοί που θα αποτελέσουν γιορτή για το άθλημα και θα ανεβάσουν το επίπεδο του χάντμπολ στην Ελλάδα.

Η ΟΧΕ ευχαριστεί τον Σύλλογο ΟΦ Νέας Ιωνίας για την πολύ σοβαρή πρόταση ανάληψης του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών στην Αθήνα, η οποία δεν έγινε δεκτή, αφού το τριήμερο 13-15 Μαρτίου -όπου είχε οριστεί αρχικά ο τελικός- δεν ήταν δυνατό να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη, λόγω άλλων προγραμματισμένων μεταδόσεων της τηλεόρασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...