19/3/15

oxyroN2.495








 








 










Εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης - 1-0

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Εργοτέλη 1-0 με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 83'...
Στην ανάπαυλα του ΠΑΟΚ-Εργοτέλης, η ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Σύρο επί του Ολυμπιακού. Μάλιστα οι παίκτες έκαναν τον γύρο του θριάμβου και στη συνέχεια σταμάτησαν μπροστά από την Θύρα 4, για να κατευθυνθούν μετά στα κάγκελα μαζί με τον κόσμο.
"ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ Κύπελλοοο", "αυτό αυτό αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό".

 Γιώργος Γεωργιάδης
Αρχικά μιλώντας για το παιχνίδι είπε: "Ξεκινήσαμε καλά το ματς και είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Είχαμε ισορροπία τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Χρειαζόμαστε πολλά ακόμα να διορθώσουμε στο επιθετικό κομμάτι. Και στην επανάληψη ξεκινήσαμε καλά αν και είμασταν άναρχοι στο παιχνίδι μας. Δεχθήκαμε δύο φάσεις από τον Εργοτέλη. Εκεί φάνηκε το άγχος των παικτών μας. Με τις νίκες πιστύω πως θα αλλάξει αυτό. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα",
Για τη διαιτησία του Κομίνη είπε: "Θα ήθελα οι διαιτητές να κάνουν λίγο καλύτερα τη δουλειά τους γιατί και σήμερα οι αποφάσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες σε κάποιες φάσεις. Μιλάω για τα πέναλτι που έγιναν στον Κλάους".
Όσο για τους τραυματισμούς του Ρατς και του Κόστα σημείωσε: "Έχουμε θέματα με τους τραυματισμούς των δύο παικτών, αλλά ελπίζω ότι δε θα είναι τόσο σοβαροί".
Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είναι σημαντικό να είναι προσεκτικός στην άμυνα. Οι πρώτες τρεις ομάδες της βαθμολογίας αν σκοράρουν πρώτοι κερδίζουν το 90% των αγώνων. Αν βάλεις ένα γρήγορο γκολ, ξεκλειδώνεις την αντίπαλη άμυνα και γίνεται πιο εύκολα μετά".
Σε ερώτηση για την αλλαγή προπονητή, απάντησε: "Πάντα μια αλλαγή προπονητή δεν είναι εύκολη υπόθεση για την ομάδα. Οι παίκτες πάντως σήμερα έδειξαν διάθεση. Αυτό γίνεται συνήθως όταν αλλάζει ο προπονητής. Δεν είναι κάτι καινούριο".
Για την απουσία του κόσμου υπογράμμισε: "Καταλαβαίνω τη στενοχώρια του κόσμου. Ευχαριστώ αυτούς που ήρθαν και μας βοήθησαν. Ας κάνουμε τη δουλειά μας σωστά για να έρθουν πάλι πίσω. Αυτό είναι που μετράει πάντα. Εμείς θέλουμε όχι μόνο να κερδίσουμε αλλά να παίζουμε και καλά. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του".
Για την πρόσφατη δήλωση του Μακ, είπε: "Διαφωνώ με τον Μακ για τη δήλωση του που προτιμάει να μην έρχεται ο κόσμος τώρα που δεν είμαστε καλοί".

Δημήτρη Κωνσταντινίδη
Για τη σημερινή νίκη είπε: "Κατ' αρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους συμπαίκτες μου, αλλά και στους παίκτες του Εργοτέλη, κάνανε όλοι μια πολύ καλή προσπάθεια. Όσον αφορά το ματς, νομίζω ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε ένα γκολ στα πρώτα 15-20 λεπτά, ίσως να ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Η αλήθεια είναι ότι αγχωθήκαμε και όσο περνούσε η ώρα και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά ο Παπαδόπουλος έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ και μας έδωσε τους τρεις πλολύτμιους βαθμούς"
Όσο για τη σημασία της νίκης: "Νομίζω ότι με αυτή τη νίκη κερδίζουμε λίγο χρόνο, αλλά για να πιάσει τόπο θα πρέπει να πάρουμε το διπλό το Σάββατο μέσα στον Πανθρακικό. Μετά έχουμε την διακοπή λόγω της εθνικής και θα έχουμε την ευκαιρία για να δουλέψουμε με τον καινούριο προπονητή για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα".
Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας σημείωσε: "Κοιτάξτε να δείτε. Είναι πολύ σημαντικό το να κρατάς το μηδέν στην άμυνα, έτσι καταφέρνεις και κερδίζεις παιχνίδια. Μπροστά έχουμε ποιοτικούς παίκτες που και τη μισή ευκαιρία μπορούν να την κάνουν γκολ. Πρέπει να το δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Το ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα σε δύο ματς  δε σημαίνει τίποτα, τους τελευταίους δύο μήνες έχουμε δεχθεί πάρα πολλά γκολ και πρέπει να το βελτιώσουμε πάρα πολύ αυτό".

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς (42' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Κόστα (80' Παπαγιαννόπουλος), Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα (70' Παπαδόπουλος) και Αθανασιάδης.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Γκορκς, Τζανακάκης, Γκέντζογλου (88' Σολάρι), Μποέ Καν, Χαντί (72' Καλέ), Χαλκιαδάκης, Ουλά, Ολαϊτάν (67' Τζίλας).













Εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής Κ20

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης - 1-0

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, την αντίστοιχη του Εργοτέλη με 1-0. Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με γκολ του Κτιστόπουλου στο 10ο λεπτό,

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζογλου, Αναστασίου, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Τοπαλίδης, Κτιστόπουλος, Τσιαμπάζης, Τσολακίδης (56' Τουμανίδης), Πόζογλου (91' Άρμπι), Δεληγιαννίδης και Κούστα (85' Κωνσταντίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...