11/3/15

oxyroN2.487













Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μας, με τους αληθινούς μαχητές με το Δικέφαλο στο στήθος, αγωνίζεται στη Δράμα, το Σάββατο 14 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα.

Χρέος μας είναι να σταθούμε στο πλευρό αυτών που είναι ΠΑΟΚ με την καρδιά τους και όχι για την τσέπη τους. Είμαστε στο πλευρό αυτών μας έχουν χαρίσει τίτλους και αγωνίζονται για το Δικέφαλο και όχι για τα φράγκα.
Καλούμε όλο το λαό του ΠΑΟΚ να είναι στο πλευρό της ομάδας χάντμπολ και να την εμψυχώσει με δυνατή φωνή, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια που θα κρίνουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο, τίτλους τους οποίους η ομάδα μας μπορεί να κατακτήσει ξανά.
Όλα τα αδέρφια, από Θεσσαλονίκη και από ολόκληρη την Β. Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία, με μια μεγάλη εκδρομή στη Δράμα, να σταθούν δίπλα στα αλάνια του χάντμπολ και να γράψουν ιστορία στην ασπρόμαυρη πόλη της Δράμας, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής κερκίδας. Για αυτούς που τιμούν τον Δικέφαλο Αετό και παίζουν για τη φανέλα, επειδή το γουστάρουν. Και για αυτό τους γουστάρουμε κι εμείς.

ΠΑΟΚ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ – ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΑ

ΥΓ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου