27/3/15

oxyroN2.499

























Τελικός κυπέλλου Ελλάδος  χάντμπολ γυναικών 

ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία - 19-24

Ο  ΠΑΟΚ μπροστά σε περισσότερους από 1.500 οπαδους μας έχασε από τη Νέα Ιωνία 19-24  στον τελικό του γυναικείου  χάντμπολ...Ο ΠΑΟΚ το πρώτο μισό του αγώνα είχε πολλά προβλήματα από την Braver και την Τσάκαλου που απέναντι στη ζώνη είχαν το μακρινό σουτ και σκόραραν. Στην επανάληψη οι ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 17-17, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτριες της Νέας Ιωνίας είχαν το καθαρό μυαλό και τις πολύ καλές επιλογές και πήραν τελικά τη νίκη και το τρόπαιο... 

Δημήτρης Χασεκίδης 
Η επιθετική δυστοκία της ομάδας ήταν η αιτία της ήττας. Ένας τελικός κρίνεται σε λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος πήρε ψυχολογία, βρέθηκε σε καλύτερη μέρα και κατάφερε να πάρει το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Δεν τελείωσε τίποτα για εμάς εδώ. Πάμε για πρωτάθλημα.

 Γρηγορία Γκόλια
«Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση στο τέλος του αγώνα, στο κλείσιμο της επίθεσης χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και αυτό μας κόστισε. Είχαμε καλή άμυνα, όχι όμως καλή επίθεση. Στην αρχή είχαμε λίγο άγχος λόγω της έδρας, αλλά στην πορεία το ξεπεράσαμε».
Για την συνέχεια της φετινής προσπάθειας:
«Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα. Εκεί είναι ο στόχος μας και ελπίζουμε κάτι καλύτερο εκεί... Πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Ορμή Πάτρας κι εφόσον την ξεπεράσουμε ίσως ξαναβρεθούμε στη συνέχεια με την Νέα Ιωνία».

Ελσα Μάστακα (παίκτρια ΠΑΟΚ): 
Κάναμε όμορφο παιχνίδι, εμείς προσωπικά το χαρήκαμε, το ευχαριστηθήκαμε.Ημασταν πίσω στο σκορ, καταφέραμε να το γυρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν μία ομάδα είναι μονίμως πίσω στο σκορ μετά δυσκοελεύεται. Είχαμε και ατυχία με δοκάρια και χαμένα σουτ. Η άμυνα μας λειτούργησε καλά, χαίρομαι που έζησα όλη αυτή την ατμόσφαιρα.
Ο κόσμος σήμερα λειτούργησε μόνο θετικά, πάντα όταν ήμασταν στο κλικ μας βοηθούσε. Εμένα δεν με άγχωσε σε κανένα σημείο. Τα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι διαφορειτκά. Ο τελικός είναι ένα ματς, θα κάνεις συγκεκριμένα πράγματα. Τώρα ήταν και στην έδρα μας, έπρεπε να πάρουμε το

Ελένη Προκοπίδου
«Γνωρίζαμε ότι η Νέα Ιωνία ήταν το φαβορί. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο και βάλαμε τα δυνατά μας για αυτό. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Δεν τελειώνει όμως τίποτα για εμάς εδώ. Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Τα κεφάλι μέσα λοιπόν και με πολύ δουλειά, πάμε για τα πλέι οφ.
Δεν πήγε κάτι συγκεκριμένο στραβά. Το γεγονός ότι φτάσαμε ως το τελικό, λέει πολλά για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν 50-50. Παλέψαμε ως το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε, να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-4, 9-5, 10-8, 12-10, 13-14, 14-15, 15-15, 16-15, 18-17, 21-17, 24-19

ΠΑΟΚ (Γκόλια): Καβαζοπούλου, Νούλα (1), Παυλίδου, Παπαδοπούλου, Ανθίτση, Σελεμίδου, Τζέριτς, Καρσανίδου, Ράτσικα, Τσιτλακίδου, Προκοπίδου (5), Παύλου, Παπάζογλου (3), Μάστακα (3), Λαζαρίδου, Γκροντζανόφσκα (7)

Νέα Ιωνία (Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Braver (8), Παπά (3), Κουτσαμποϊκίδου, Χοτοκορίδου, Κωστοπούλου, Τσάκαλου (8), Rosu, Αργυροπούλου, Παπανικολάου (1), Γκουζούλη, Ζυγούρα, Μασμανίδου, Χρονοπούλου (1), Διακογιάννη, Στουγιαννίδου (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...