30/1/14

oxyro N2.178







































































  
Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας 

ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Σμύρνης - 3-0 

Ο ΠΑΟΚ  σε παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας  κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης  στην Τούμπα, παίρνοντας  προβάδισμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τα γκολ Βούκιτς δύο και Μάρτενς. 

Χουμπ Στέφενς
"Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Νομίζω ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα ήμασταν καλύτεροι, αλλά το 3-0 είναι ένα καλό σκορ. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση σήμερα, γιατί κάναμε πράγματα που κάποιες φορές δημιουργούσαν καλούς συνδυασμούς και κάποιες άλλες σε έκαναν να αναρωτιέσαι πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό".
Για τις διαμαρτυρίες του Σάντσεζ για τη διαιτησία: "Εκείνος είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, όχι εγώ. Δεν θα σχολιάσω κάτι".
Για τη νευρικότητα στο ξεκίνημα του ματς σε συνδυασμό με τη διαιτησία: "Μπορώ να πω πολλά πράγματα. Είπα κάποια πράγματα στο διαιτητή εκείνη την ώρα. Δεν του άρεσαν και μου ζήτησε να σταματήσω. Αυτά που του είπα αφορούσαν τα φάουλ που δόθηκαν. Δεν είναι σωστό να πούμε ότι δεν παίξαμε καλα για αυτό το λόγο, αλλά πιθανώς να αποτελεί μία εξήγηση".
Για τα μεταγραφικά: "Δεν ξέρω ούτε ποιος έρχεται, ούτε ποιος φεύγει. Είναι έκπληξη για εσάς, έκπληξη και για μένα. Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές. Γνωρίζω πολλά ονόματα ποσοσφαιριστών, αν θέλετε να μιλήσουμε για ονόματα μπορώ να πω για τον Ρονάλντο και άλλους. Θα δούμε...".
Για το πώς άλλαξε γνώμη και ο ΠΑΟΚ παίρνει αμυντικό: "Αλήθεια παίρνω αμυντικό; Εσείς το ξέρετε, όχι εγώ".
Για το αν εννοεί πραγματικά ότι δε γνωρίζει για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: "Φυσικά και γνωρίζω απλά δεν μιλάω δημόσια γι' αυτές πριν κλείσουν".
Για τους Νάτχο και Γκσπούρνιγκ: "Ο Νάτχο είναι ένας παίκτης που παίζει στις θέσεις 6 και 8. Χρειαζόμαστε παίκτες εκεί, επειδή παίζουμε τόσα πολλά ματς. Ο Γκσπούρνιγκ αποκτήθηκε ως έμπειρος τερματοφύλακας, ώστε να έχουμε μία λύση αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τους τερματοφύλακές μας".
Αν το γεγονός ότι αποκτήθηκαν παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, σημαίνει ότι βασικός στόχος είναι το Κύπελλο: "Όχι, ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην ομάδα, έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Δε βάζουμε προτεραιότητα στους στόχους μας".
Για τις φήμες περί φυγής του Τζιόλη: "Δεν ξέρω για τις φήμες. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλούς καλους παίκτες επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλό. Γνωρίζω ότι στο τέλος του 2013 υπήρχαν παίκτες που ήταν κουρασμένοι. Εγώ χρειάζομαι όλους τους παίκτες που έχω. Όποιος δεν μπορεί τον ανταγωνισμό μπορεί να μου το πει, πάντως ο Αλέξανδρος δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο".
Για τα γκολ του Βούκιτς: "Το πρώτο γκολ το μοιράζεται νομίζω με τον τερματοφύλακα, ήμουν στα 70 μέτρα και δεν περίμενα να μπει, αλλά το δεύτερο ήταν πραγματικά σπουδαίο".

Χέντβιγκες Μαντούρο 
Για το ότι στα 2 τελευταία παιχνίδια σκόραρε: «Κανονικά δεν σκοράρω αλλά έχω βάλει δύο γκολ ελπίζω σημαντικά για την ομάδα. Το γεγονός ότι σκοράραμε στα τελευταία τρία ματς δώδεκα γκολ μας ικανοποιεί. Παίζουμε γρηγορότερα στα τελευταία παιχνίδια και πιο κάθετα στους επιθετικούς και γιαυτό έχουμε βελτιωθεί στο σκοράρισμα».
Για το ενδεχόμενο να προκριθεί ο Ολυμπιακός και στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης να συναντηθεί με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι μεγάλο το ματς με τον Ολυμπιακό αν περάσουμε και οι δύο ομάδες και ανυπομονούμε να περάσουμε και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό αφού είμαστε σε φόρμα.
Παίζουμε καλά τώρα. Έχουμε μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν πλέον πολλοί παίκτες, κάτι πολύ σημαντικό με δεδομένο ότι ακολουθούν πολλά παιχνίδια για την ομάδα. Είμαστε μία ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, όπως λέμε εδώ μία πόλη, μία ομάδα όλοι και πρέπει να το δείξουμε σε όλους ότι πραγματικά είμαστε δεμένοι».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο. Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Κίτσιου, Μαντούρο, Κάτσε, Στοχ, Βούκιτς (77' Μάρτενς), Λούκας (67' Νίνης), Αθανασιάδης (84' Σαλπιγγίδης). 

Απόλλων Σμύρνης: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Σόντεμεργκ, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης (68' Δημογιάννης), Άλβαρες, Εγκόν,  Κουκ, Πετρόπουλος, Άμπροουζ (75' Μπάρκογλου) και Καμαρά (46' Γκουέλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...