22/1/14

oxyro N2.171


 










 





























   
Κυπέλλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ - ΑΕ Ποντίων Ηρακλής - 5-1

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ

«Μια πόλη μια ομάδα, μια στη Β', μια στη Γ'»

O ΠΑΟΚ  για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διέλυσε στην Τούμπα τον ΑΕ Ποντίων Ηρακλή, με 5-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού...
Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς μετά την ψυχρολουσία που δέχτηκε ανέβασε την απόδοση της και χωρίς να... ιδρώσει ανέτρεψε το ματς. Οι οπαδοί μας «σήκωσαν» πανό που έγραφε «Μια πόλη μια ομάδα, μια στη Β', μια στη Γ'» απαντώντας με το ίδιο νόμισμα

Χουμπ Στέφενς
"Είδαμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα του ματς, δικαιούμασταν ένα πέναλτι και στο 5ο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ. Μετά χρειάζεσαι κάποιο χρόνο να μπεις στο παιχνίδι. Τα καταφέραμε, πάντως, καλά και σκοράραμε στα κατάλληλα σημεία", είπε αρχικά και συνέχισε:
Για τις αλλαγές που έγιναν σήμερα στον χώρο του κέντρου και την επανεμφάνιση Κάτσε: "Το να αγωνιστούμε με Μάρτενς, Μαντούρο και Κάτσε, ήταν φυσικά κάτι που το είδαμε στην προπόνηση και αποφασίσαμε να το κάνουμε πράξη. Ειδικά αφού Λάζαρ και Τζιόλης έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και είχαμε πει ότι πρέπει να φρεσκάρουμε το κέντρο. Τα πήγαν καλά όλοι τους. Ο Μάρτενς ήταν ένα ερωτηματικό για το αν μπορεί να παίξει 90 λεπτά, αλλά μας έκανε σήμα ότι μπορεί να συνεχίσει και τον αφήσαμε σε όλο το παιχνίδι"
Για την εμφάνιση του Στοχ: "Δεν μιλάω ατομικά για τους παίκτες, μίλησα για το κέντρο συνολικά. Ο Στοχ ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας μας σήμερα. Και όπως είπα μετά το 0-1 έπαιξαν καλά όλοι"
Για τον τραυματισμό του Βίτορ: "Ακόμη δεν γνωρίζω κάτι. Πρέπει να περιμένουμε λίγο αλλά νομίζω ότι δεν παίξει στα επόμενα παιχνίδια"
Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να αποκτήσει στόπερ: "Νομίζω ότι είναι αρκετοί αυτοί που έχουμε"
Για την επιστροφή του Κάτσε μετά από καιρό: "Είναι ένας μέσος με χαρακτηριστικά που τα χρειάζομαι. Η κατάσταση δεν ήταν εύκολη για εκείνον, αλλά ο τρόπος που την διαχειρίστηκε ήταν καλός"
Για το νεκρό διάστημα του ΠΑΟΚ μετά το 3-1: "Είναι κάτι που έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση, μετά το 3-1 κάποιοι παίκτες νόμιζαν ότι είναι εύκολο απόγευμα, κάτι που απαγορεύεται"
Για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο, τον Απόλλων Σμύρνης: "Εχουμε πάρα πολλά παιχνίδια να δώσουμε και το επόμενο είναι αυτό με την Βέροια, προτιμώ να κοιτάξω αυτό και όχι τα υπόλοιπα" 

Άλβες Λίνο 
"Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά. Ήταν ένα ντέρμπι της πόλης άσχετα αν ο Ηρακλής δεν είναι η παλιά καλή ομάδα. Πλέον προετοιμαζόμαστε για την δύσκολη συνέχεια. Σήμερα όπως και άλλες φορές ξεκινήσαμε χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να χάνουμε ενέργεια για να ισοφαρίσουμε και να ανατρέψουμε το ματς".
Για την εμφάνιση του Στοχ και την επανεμφάνιση του Κάτσε: "Είναι δύο καλοί και σημαντικοί παίκτες για την ομάδα. Ο Στοχ μπορεί να έχει τα σκαμπανεβάσματα του αλλά είναι πολύ σημαντικός. Μας βοηθάει και μας δίνει λύσεις. Ο Κάτσε έχει πολύ καιρό να παίξει αλλά μπορεί να μας βοηθήσει για την δύσκολη συνέχεια".

Παναγιώτης Γλύκος
Για την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε και σήμερα: "Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου να βοηθάω την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό".
Για το αν περιμένει την κλήση του στην Εθνική ενόψει Μουντιάλ: "Θα δούμε τι θα γίνει...".

Λούκας Πέρεθ
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη και ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και πλέον κοιτάμε τα προημιτελικά. Πρέπει να βελτιωθούμε και προσπαθούμε γι' αυτό στην προπόνηση".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ: "Δεν ξεκινάμε καλά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είναι θέμα και συγκέντρωσης".
Για την εμφάνιση του Μάρτενς: "Ο Μάρτενς είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να σκοράρει και άλλα γκολ"

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Βίτορ (18' Κατσουράνης), Μαντούρο, Κάτσε, Μάρτενς, Λούκας (78' Νίνης), Στοχ, Αθανασιάδης (67' Ολίσε).

ΑΕ Ποντίων Ηρακλής : Κηπουρός, Λίμα, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαχόρα, Μπάμπα, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72' Χιονίδης), Ονουάτσι (46' Ματσούκας), Τάι (46' Σιατραβάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου