26/1/14

oxyro N2.175




 

 



 




























 

Για να δείτε το video κάντε κλικ ΕΔΩ

 Superleague Αγωνιστική: 21η

ΠΑΟΚ -
Βέροια -4-1 

O ΠΑΟΚ "καθάρισε" το ματς με τη Βέροια μόλις από το 13'  και κέρδισε τελικά με 4-1. Δύο γκολ ο Σαλπιγγίδης με πανομοιότυπη εκτέλεση κόρνερ. Από ένα οι Ολίσε, Μαντούρο. Διαμαρτυρία των οργανωμένων που μπήκαν στην κερκίδα της θυρα 4 μετά απο το 10΄ της έναρξης του αγώνα.

Χουμπ Στέφενς
 

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε υψηλό ρυθμό και σκοράραμε τρία γκολ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω. Πάντως είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Αν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τρίτο επιθετικό: "Γιατί όχι; Έχουμε και τον Ολίσε"

Αν μπορεί να παίξει ως επιθετικός ο Ολίσε: «Ο Σέκου παίζει ως ακραίος. Ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς σήμερα αλλά μετά έκανε και εκείνος αρκετά λάθη. Στο ματς με τον Ηρακλή χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Κλάους και τα πήγε καλά. Θα μπορούσα να πω ότι με τον Σέκου έχουμε 2,5 φορ, μαζί με τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. Ίσως να συνεχίσουμε με αυτούς».

Για το ρόστερ σε συνδυασμό με τις απουσίες στην άμυνα: «Είναι καλό να έχεις ανταγωνισμό στην προπόνηση. Όλοι οι παίκτες έχουν τις ευκαιρίες τους. Σήμερα είδατε ότι λόγων των απουσιών του Τζαβέλλα, του Βίτορ και του Κατσικά έπρεπε στο κέντρο της άμυνας να βάλουμε έναν  παίκτη που δεν έχει παίξει πολύ σε αυτή τη θέση, τον Σκόνδρα, κι όμως αντεπεξήλθε καλά».

Για τα γρήγορα γκολ: «Έχω πει ότι θέλω να σκοράρουμε πολύ. Σήμερα έγινε αυτό, το ματς απλοποιήθηκε όμως αντί να προσπαθήσουμε για το τέταρτο και το πέμπτο γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Επίσης ήθελα να αλλάξω κάποιους παίκτες νωρίτερα, όμως εκείνη τη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ και έπρεπε να δώσω χρόνο στην ομάδα να ξαναβρει το ρυθμό της. Ακόμη και έτσι είμαι χαρούμενος που κάποιοι ξεκουράστηκαν».

Για την εικόνα στο κέντρο του γηπέδου με τους Κάτσε - Μαντούρο: «Με αυτούς τους παίκτες η μπάλα πηγαίνει πιο γρήγορα στους επιθετικούς, σε σχέση με τους Λάζαρ και Τζιόλη. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να ακολουθήσουν αυτό το ρυθμό και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα».

Αν οι αγώνες του Κυπέλλου και του Europa League είναι πιο σημαντικοί από εκείνους του
πρωταθλήματος: "Ρωτήστε τι έχω πει στους παίκτες μου. Πάντα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο"

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς: "Θέλουμε να κρατήσουμε ότι μπήκαμε πολύ δυνατά. Κάτι που είναι θετικό σημάδι για την συνέχεια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πετύχαμε γρήγορα γκολ και δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ολα παίζουν ρόλο και φυσικό είναι ο προπονητής μας να έχει απαιτήσεις όμως δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά κυρίαρχος σε ένα ματς. Εμείς θέλουμε από την πλευρά μας να είμαστε όπως σήμερα και να έχουμε περισσότερη διάρκεια".
Για τον Μαντούρο και τον Κάτσε: "Θα βοηθήσουν πολύ. Αλλωστε γιαυτό γίνονται οι μεταγραφές. Εχουμε ένα γεμάτο ρόστερ με πολλά παιδιά που όλοι θα χρειαστούν και όλοι μπορούν να προσφέρουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν είμαστε απλά 14 παίκτες και οι άλλοι συμπληρώνουν την ομάδα"
Για την φημολογία περι απόκτησης επιθετικού: "Όποιος κι αν έρθει θα τον αγκαλιάσουμε. Κάποιος χτίζει την ομάδα, οπότε είναι και αυτός που αποφασίζει. Εχουμε ακούσει πολλά και εγώ και ο Κλάους ότι δημιουργούμε θέματα. Φυσικά επειδή οι προσδοκίες είναι μεγάλες είτε έρθει επιθετικός είτε σε κάποια άλλη θέση εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Αυτές οι φήμες μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν και εμείς προσπαθούμε να κρατάμε τα αρνητικά έξω από την ομάδα"
Για τα δύο γκολ που έβαλε: "Σίγουρα είναι μία τονωτική ένεση αλλά να μην σκοράρω δεν με επηρεάζει συνειδητά. Ασυνείδητα ίσως. Μπορεί να χάσω αυτό που λέμε πως δεν χάνεται αλλά σε κάποια άλλη φάση θα το βάλω. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εχω μάθει στη ζωή μου να μην απογοητεύομαι εύκολα".
Για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί εμείς να είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη με καλό σκορ".
Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: "Εγώ θα κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής. Αν κάτι δε μου αρέσει θα το συζητήσω μαζί του".

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (71' Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (71' Γεωργιάδης), Βούκιτς (78' Νίνης), Σαλπιγγίδης

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):  Καντομοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Τραπ, Σιόντης (46' Γκονσάλβες), Ζεζίνιο (71' Κομόλοφ), Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν (46' Παυλίδης)

Εισιτήρια: 5.268
Εισπράξεις: 33.723

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...