18/1/14

oxyro N2.169





















 
























\

Superleague  Αγωνιστική: 20η

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ -2-0

O ΠΑΟΚ μπροστα σε 300 οπαδου μας στα επίσημα και άλλοι 100  απέναντι! ήταν καλύτερος αλλά έχασε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιος με 2-0, δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι όσες ευκαιρίες και αν έχασε. Με παρέμβαση της ΠΑΕ Πανιώνιος όσο και των «πανθήρων», οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο δίχως διακριτικά για να δουν ματς. Πριν τον αγώνα οπαδοί των δυο ομάδων κάθισαν μαζί στην πλατεία και στις γύρω περιοχές, αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη ωραία εικόνα.
Οπαδοί του Πανιωνίου έδωσαν εισιτήρια σε ΠΑΟΚτσήδες και κάπως έτσι μπήκαν οι πρώτοι στο γήπεδο. Όταν η αστυνομία κατάλαβε την προσπάθεια αυτή και αύξησε τους ελέγχους έγινε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό!
Οι ΠΑΟΚτσήδες έπρεπε να πάνε στο εκδοτήριο και να αγοράσουν εισιτήριο, κάτι που γίνονταν μόνο με επίδειξη κάρτας φιλάθλου. Ακόμη και εκεί οι «Πάνθηρες» έδωσαν την λύση αφού έδειχναν τις δικές τους κάρτες!

Χουμπ Στέφενς
«Κάναμε πολλά λάθη στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Πολλές σέντρες που ήταν για τους αντιπάλους και όχι για τους δικούς μας παίκτες. Δώσαμε ανόητα φάουλ και κόρνερ στον αντίπαλο, παρόλο που ξέραμε ότι είναι το δυνατό του σημείο. Όταν κάνεις τέτοια λάθη δεν αξίζεις να κερδίσεις».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι στο πρώτο γκολ έφταιγε η άμυνά μας, δεν είχαμε καλή οργάνωση. Στο δεύτερο γκολ ήταν μια πολύ καλή εκτέλεση, από έναν παίκτη που έχει τη δυνατότητα. Το πρόβλημα είναι ότι δώσαμε αυτές τις στημένες φάσεις. Στο πρώτο γκολ οι παίκτες δεν είχαν προλάβει να κουραστούν. Πρέπει να παίζουν έξυπνα και να κάνουν αυτά που προετοιμάζουμε. Σήμερα παίξαμε καλύτερα από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ…».

Για τη μορφή του ματς: «Η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος σήμερα ήταν καλός. Εμείς τους δώσαμε αυτοπεποίθηση με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν. Στα τελευταία 15-20 λεπτά τρέχαμε πολύ με τη μπάλα, αντί να παίζουμε με τη μπάλα. Κανείς δεν είναι πιο γρήγορος από τη μπάλα. Κάναμε πολλές προσπάθειες στις περισσότερες η σέντρα δεν ήταν καλή ενώ και μπροστά στην εστία κάποιες προσπάθειες ήταν ημιτελείς. Πρέπει  όμως να εστιάσουμε στο ότι εμείς χτίσαμε την αυτοπεποίθηση του Πανιωνίου».

Για την πιθανότητα να αποκτηθεί επιθετικός: «Δεν θέλω να πω ονόματα. Έχουμε τη δυνατότητα πλέον να αλλάξουμε πράγματα στο κέντρο. Μπορεί να υπάρξει μία έκπληξη. Ο Μάρτενς δεν ήταν να έρθει σήμερα στην αποστολή, αλλά συμπεριλήφθηκε επειδή ο Βούκιτς ήταν άρρωστός. Επιπλέον μπορούσαμε να δούμε κάποια πράγματα από τον Μάρτενς και γι΄ αυτό χρησιμοποιήθηκε».

Αν θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δεύτερη θέση: «Δεν ξέρω πόσους βαθμούς είναι ο Ατρόμητος πίσω από εμάς, γνωρίζω όμως ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα παιχνίδια στο μέλλον».

Μάαρτεν Μάρτενς:
"Βρίσκομαι δύο μέρες στον ΠΑΟΚ και όλα είναι εξαιρετικά με εξαίρεση το σημερινό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, στη συνέχεια κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, προσωπικά δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, μόνο μερικές συμμετοχές για να μπορέστω να δώσω στον ΠΑΟΚ ότι καλύτερο μπορώ".

Γιώργος Τζαβέλλας
«Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων δεν επιστρέψαμε, κάναμε τρία άσχημα παιχνίδια παρόλο που κερδίσαμε. Πρέπει να βρούμε τι φταίει για να το διορθώσουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε παρά τις ευκαιρίες. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά, συγγνώμη από τον κόσμο, από τη διοίκηση και αυτούς που μας πληρώνουν. Είναι κακό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας» ανέφερε αρχικά ο αμυντικός του «δικεφάλου» και συνέχισε: «Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κάναμε τίποτα. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά πρέπει να  δουλέψουμε, δεν παρουσιάζουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο».

Σχετικά με τον Μάρτενς: «Μακάρι να μας βοηθήσει όπως και όλα τα παιδιά που δεν έπαιξαν. Τους χρειαζόμαστε όλους για να διορθώσουμε αυτό που βλέπετε».

Για τη βράβευσή του από τον Πανιώνιο: «Ήταν δύσκολα πριν το παιχνίδι. Είχα προετοιμαστεί, πέρασα φανταστικά χρόνια στον Πανιώνιο, τους αγαπώ και με αγαπούν κι αυτοί. Για 90 όμως ήμασταν αντίπαλοι και είμαι δυσαρεστημένος που χάσαμε. Η συνέχεια είναι στις προπονήσεις να δούμε τι φταίει και να δουλέψουμε».

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Παντίδος, Κουλουχέρης, Λάσνικ, Αραβίδης, Γιάννου

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Λάζαρ, Κατσουράνης, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης, Γιακουμής, Γεωργιάδης, Μαντούρο, Λίνο, Σαλπιγγίδης, Μάρτενς, Κάτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...