9/1/14

oxyro N2.164












ΜΙΑ ΠΟΛΗ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΣΑΣ!! 1926























 
Κύπελλο Ελλάδος  Φάση των 16 - 1ος αγώνας

Ηρακλή - ΠΑΟΚ - 0-1 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κατη Τζατζίκια (Ηρακλή) στο Καυταντζόγλειο μετά από 16 χρόνια, σε ένα ματς που μόνο εύκολο δεν ήταν για την ομάδα μας, με το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη, το 0-1 δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ.
Η ρεβάνς θα γίνει 22 Δεκεμβρίου στην Τούμπα.

Χουμπ Στέφενς 

«Σε παιχνίδια όπως αυτό έχουμε περισσότερα να χάσουμε παρά να κερδίσουμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε 1-0 και αυτό είναι το ένας κέρδος. Το άλλο είναι ότι χρησιμοποιήσασμε τον Μαντούρο για 45 λεπτά και τον Κάτσε για 15 λεπτά. Νομίζω ότι αυτές είναι οι νίκες της βραδιάς».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα:
«Οχι. Πολλά δε μου άρεσαν. Αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Για τον αντίπαλο μπορεί να ήταν το παιχνίδι της χρονιάς, για εμάς ήταν ένα παιχνίδι στη ροή της χρονιάς».

Για το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας:
«Για μένα δεν ήταν και τόσο σημαντικό. Για μένα είναι το πως παίζεις και το αν κερδίζεις. Και εμείς κερδίσαμε σήμερα».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και για το αν ο Ηρακλής ανήκει στη Σούπερ Λιγκ:
«Είχαν πολύ μεγάλη υποστήριξη. Σε τέτοια ατμόσφαιρα πρέπει να ξέρεις πως θα παίξεις καλό ποδόσφαιρο και εμείς δεν το κάναμε αυτό σήμερα»

Για τη συμμετοχή του Κάτσε και το αν είναι πλέον κανονικά μέλος της ομάδας:
«Ηταν για πολύ καιρό μέλος του ρόστερ. Αλλά είναι εμφανές πάνω του ότι λείπει και και πολύ καιρό».

Για τον Μαντούρο και την εικόνα που περίμενε ο ίδιος:
«Το κέρδος ήταν ότι έπαιξε 45 λεπτά και δείχνει ότι δεν είναι μακριά από το να παίξει 90λεπτο. Έχει ακόμα πολλά να κάνει».

Για την απόδοση του Γλύκου:
«Είναι ένα μέλος της ομάδας. Είναι καλός τερματοφύλακας νομίζω».

Για τον Χακόμπο:
«Ο Χακόμπο έμεινε εκτός ομάδας γιατί έκανε κάτι που δε μπορούσα να αποδεχτώ. Ο Γλύκος μπήκε στην ομάδα και τα πηγαίνει καλά. Για τον Χακόμπο, έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος και για αυτό δεν είναι στις αποστολές. Ακόμα δεν έχει μετανιώσει για αυτό το λάθος και δεν είναι μέσα. Αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε προβλήματα».

Γιάννης Σκόνδρας
«O Mαντούρο είναι πολύ καλός παίκτης μεγάλες εμπειρίες και θα μας βοηθήσει. Η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και όλοι οι παίκτες είμαστε χρήσιμοι. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα γιατί και σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε και στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι κερδίσαμε και έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση».

Ηρακλής: Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Σαββίδης, Λίμα, Πορτουλίδης (70' Γιάρολιμ), Μπάμπα, Τάι, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (77' Σιατραβάνης), Ζάχορα (68' Ματσούκας) [Γκιγέρμε Όγιος]

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης (76' Κάτσε), Λάζαρ (46' Μαντούρο), Γεωργιάδης, Λούκας (71' Ολίσε), Νίνης, Αθανασιάδης [Χουμπ Στέφενς]


Διαιτητής: Κουτσιαύτη
Βοηθοί: Καραϊσαρίδη και Καραγκιοζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00