6/1/14

oxyro N2.163










  

 





Ξάνθη ΠΑΟΚ -1-2

Στη χειρότερη του εμφάνιση εδώ και πάρα πολύ καιρό o ΠΑΟΚ απέδρασε με το "διπλό" από τα Πηγάδια με 1-2, γύρισε ένα ακόμα παιχνίδι παρότι μέχρι το 87ο  ήταν πίσω στο σκορ. Ο Κατσουράνης ισοφάρισε  και ο μεγάλος Λίνο, στις καθυστερήσεις έδωσε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

Χουμπ Στέφενς
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά επειδή πήγε στις μονομαχίες, όπως ήθελε ο αντίπαλος. Πρέπει να νιώθουμε τυχεροί και χαρούμενοι, αφού έστω και έτσι πήραμε το παιχνίδι".

Για τα διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ: "Δεν συμφωνώ ότι είχαμε δύο εικόνες σήμερα. Ξέρουμε ότι έρχονται πολλά παιχνίδια και ελπίζω να μάθουμε από αυτό. Πρέπει όμως να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μονομαχίες. Φυσικά πρέπει να υπάρχει επιθετικότητα και συγκέντρωση, αλλά παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι μέσα από μονομαχίες". 

Για την αλλαγή του Κατσικά: "Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος και γι« αυτό έκανα την αλλαγή. Όταν κάνεις αλλαγή στο 30ο λεπτό, σημαίνει ότι δεν είσαι ικανοποιημένος".

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε ο Τζιόλης: "Αισθάνθηκα ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γι» αυτό δεν ξεκίνησε. Έπρεπε, όμως να τον βάλω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο".

Για τη μεταγραφή του Μαντούρο: "Ελπίζω να φέρει αυτό που φέρνει ο Κατσουράνης όταν παίζει στη μεσαία γραμμή. Το πιο σημαντικό είναι πότε θα έρθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Πρέπει να τον δούμε για να διαπιστώσουμε πόσο μπορεί να παίξει. Όπως έχουμε πει τα προβλήματά μας είναι κυρίως στη μεσαία γραμμή. Όμως μπορεί αρχικά να τον χρησιμοποιήσουμε ως κεντρικό αμυντικό για να βρει πιο εύκολα ρυθμό. Ακολουθούν 15 παιχνίδια σε μικρό διάστημα και δεν έχουμε πολλά περιθώρια, ειδικά όταν μαζεύουμε κίτρινες κάρτες όπως σήμερα".

Για την αντιπαράθεση που είχε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή που του μίλησε στα ολλανδικά: «Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί για ποιο λόγο δεν παίζει στην Ολλανδία. Μερικές φορές δεν είναι καλό να μιλάς στην ίδια γλώσσα με έναν προπονητή ή έναν διαιτητή".


Άλβες Λίνο

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι το πολύ σημαντικό για μας», είπε ο Λίνο και προτού επιβιβαστεί στο πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε τις αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που και πάλι φώναξαν ρυθμικά το όνομά του: «Με κάνει πολύ χαρούμενο η αντίδραση των φιλάθλων μας. Τους αγαπώ πραγματικά».

Κώστας Κατσουράνης

«Είναι κάτι που δεν είναι καλό να συμβαίνει. Κάναμε την ανατροπή, αλλά δεν παίξαμε καθόλου καλά σήμερα, Σταθήκαμε τυχεροί και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και σήμερα, αλλά και γενικότερα που βρισκόμαστε συνέχεια πίσω στο σκορ. Γιατί κάπου θα το πληρώσουμε και θα μας βγει σε κακό. Μπορεί να έχει μέταλλο η ομάδα και να κάνει τις ανατροπές, αλλά έχει πολύ περισσότερη ποιότητα και μπορεί, αλλά και πρέπει να καθαρίζει πιο εύκολα τα παιχνίδια για να μπορεί να διεκδικεί στόχους, έτσι κι αλλιώς θα χρειαστούμε δουλειά. Στόχος είναι να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο, γιατί βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα χάνει πόντους, ενώ εμείς ζοριζόμαστε στα δικά μας παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια και ελπίζουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό».

Ο Κατσουράνης για Άλβες Λίνο: «είναι ανεκτίμητη η συμβολή του στην ομάδα. Είναι γεννημένος νικητής, έχει τα χαρακτηριστικά να δίνει ώθηση στην ομάδα. Προσφέρει και θα προσφέρει κι άλλο στον ΠΑΟΚ. Η πορεία του στην ομάδα του ΠΑΟΚ μιλάει από μόνη της».

Αναφερόμενος και στη δική του απόδοση, ο Κώστας Κατσουράνης: «όλοι ξέρουν ποιος είμαι. Προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση, αυτό μετράει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και προσπαθώ να δίνω το καλύτερο στην ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι. Όσο περνά ο καιρός δένεσαι με τους συμπαίκτες σου. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές με μένα και την θέση μου, αλλά έχω την εμπειρία για να ανταποκριθώ σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Μιλώντας για το 2014, ο Κατσουράνης: «να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει με την ομάδα κι από εκεί και πέρα έχουμε και το καλοκαίρι με την Εθνική. Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για μένα το 2014», ενώ αναφέρθηκε και στο θάνατο του Εουσέμπιο: «ήταν το σύμβολο της Μπενφίκα, σήμαινε τα πάντα για την ομάδα».

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 52
2. ΠΑΟΚ 42
3. Ατρόμητος 35
4. Παναθηναϊκός 30
5. Αστέρας Τρίπολης 29
6. Ξάνθη 24
7. Πανθρακικός 24
8. Παναιτωλικός 24
9. ΠΑΣ Γιάννινα 23
10. ΟΦΗ 22
11. Πανιώνιος 21
12. Εργοτέλη 20
13. Καλλονή 19
14. Πλατανιάς 19
15. Λεβαδειακός 17
16. Βέροια 15
17. Απόλλων 14
18. Άρης 11

Ξάνθη: Τσέμα, Πάιτο (Μπέρτος 60΄), Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (Κάλβο 80΄), Σολάρι, Τριάδης (Ράνος 90+3΄).
Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Κάλβο, Εστράδα, Μαρίν, Τσαμούρης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (Λίνο 75΄), Τζαβέλλας, Κατσικάς (Τζιόλης 32΄), Κατσουράνης, Λάζαρ, Βούκιτς, Λούκας, Στοχ (Αθανασιάδης 62΄), Σαλπιγγίδης
Στον πάγκο: Γιακουμής, Γεωργιάδης, Κάτσε, Πόζογλου.

ΓΚΟΛ: 1-0 Μάνταλος (13΄), 1-1 Κατσουράνης (87΄), 1-2 Λίνο (90+1΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θ. Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Γκουζμάν (36΄), Κίτσιου (37΄), Μπαξεβανίδης (40΄), Τζαβέλλας (69΄), Βούκιτς (69΄), Σολτάνι (69΄), Λάζαρ (72΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00