22/12/13

oxyro N2.157






 





















Superleague  Αγωνιστική : 17η

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός - 3-0

Ο ΠΑΟΚ νίκησε  δύσκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό, στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2013. Κατσικάς, Τζιόλης και Αθανασιάδης τα γκολ, δίκαια φωνάζει ο Λεβαδειακός για ακυρωθέν γκολ του Ορτέγκα στο 1-0. 

Χουμπ Στέφενς

"Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει καλά στην άμυνα. Οι δικοί μου παίκτες είναι λίγο κουρασμένοι, όμως νικήσαμε με 3-0 και νομίζω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό".

Για το τελευταίο καλό δεκάλεπτο που έφερε τα 2 γκολ: "Η εξήγηση είναι ότι βάλαμε σε κάποιο σημείο στο ματς φρέσκους παίκτες. Αυτοί όπως για παράδειγμα ο Βούκιτς δεν θα μπορούσαν σήμερα να παίξουν για 90 λεπτά. Γιατί ο Βούκιτς έπαιξε τα δύο προηγούμενα ματς και ο ίδιος μου είπε κόουτς καλύτερα σήμερα να με αφήσεις στον πάγκο. Όταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν παίκτη σαν τον Βούκιτς παίρνεις πολλά σε ποιότητα".

Για το αν είναι πρόβλημα που έπαιξαν δύο αριστεροπόδαροι στο κέντρο της άμυνας: "Είναι το ίδιο σα να παίζεις με δύο δεξιοπόδαρους, δεν υπάρχει διαφορά και νομίζω ότι παίξαμε καλά εκεί".

Για τον Στοχ και τα όσα είπε με το Σλοβάκο μετά την αλλαγή του: "Είναι μία συζήτηση μεταξύ ποδοσφαιριστή και προπονητή. Δεν θα ήθελα να τη βγάλουμε στις εφημερίδες. Είναι δύσκολο να υποστηρίξεις ποδοσφαιριστές που δεν τους έρχονται τα γκολ. Όμως εμείς πρέπει να δώσουμε στους παίκτες την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τον Στοχ".

Για τις ανάσες που θα πάρει η ομάδα από τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις γιορτές: "Είναι θετικό ότι θα ξεκουραστούμε για κάποιες μέρες. Δεν είναι ακριβώς διακοπές. Οι παίκτες θα πρέπει να έρθουν πιο φρέσκοι απ' ότι είναι τώρα, να περάσουν καλά με τις οικογένειές τους και να απελευθερώσουν το μυαλό τους. Το διάστημα των 5 ημερών δεν είναι μεγάλο αλλά δώσαμε και ένα ατομικό πρόγραμμα ασκήσεων στους παίκτες σ' αυτή την ανάπαυλα".

Για τα μεταγραφικά: "Θα τα πούμε τον Ιανουάριο, τώρα είναι Δεκέμβριος. Είναι μια καλή περίοδος για εκπλήξεις, θα δούμε τι θα έρθει". 

Για τις φάσεις που αδικήθηκε ο Λεβαδειακός και αν τον εκνευρίζει το γεγονός ότι αρκετοί στέκονται εκεί: "Όχι δε με εκνευρίζει. Ξέρω ότι κάποιες φορές οι διαιτητές παίρνουν αποφάσεις που με απογοητεύουν και εμένα τον ίδιο. Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη, αλλά το ματς τέλειωσε με 3-0. Άντε, να ήταν 3-1. Αλλά είναι καλό που κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν και κάποιοι από αυτούς δεν είναι στη Θεσσαλονίκη". 

Για το πόσους νέους παίκτες περιμένει τον Γενάρη: "Μπορώ να πω και ονόματα... αν θέλετε. Τον Μέσι και τον Ρονάλντο...".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας: "Στο κέντρο της άμυνας είμαστε καλά. Δεν έχουμε πρόβλημα, ένας από τους καλύτερους μας παίκτες έπαιξε εκεί σήμερα. Έχουμε τον Βίτορ και τον Κατσουράνη που θα επιστρέψουν και θεωρώ πως είμαστε καλυμμένοι".

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: "Ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά επέστεψε τώρα από τραυματισμό και χρειάζεται λίγο χρόνο. Πιστέψτε με ότι οι παίκτες που είπα πριν δεν είναι στη λίστα... Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τους υπάρχοντες παίκτες".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή των 39 βαθμών: "Δεν θέλω να ξαναδώ 0-0 όπως με τον Απόλλωνα, ή την ήττα από τον Παναιτωλικό ή την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Κατά τ' άλλα είμαι ικανοποιημένος".

Για το αν θα είναι και για τον ίδιο έκπληξη οι μεταγραφικές κινήσεις: "Νομίζω όχι για μένα, αυτό το κάνουμε όλοι μαζί. Θα είναι έκπληξη για εσάς, εμείς κάνουμε την δουλειά όλοι μαζί".

Για το ποιον εννοούσε όταν είπε: "ένας από τους καλύτερους μας παίκτες επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας", τον Κατσικά ή τον Τζαβέλλα: "Σας αφήνω να αποφασίσετε εσείς.
Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο".

Λούκας Πέρεθ  

"Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο. Ολοι οι αντίπαλοι έρχονται στην Τούμπα για να μας κερδίσουν γιατί ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και εμείς έπρεπε να καταβάλλουμε προσπάθεια για να νικήσουμε".

Για το αν η διαφορά των 10 πόντων από την κορυφή είναι μεγάλη: "Είναι πολύ μεγάλη αλλά εμείς σαν ΠΑΟΚ πρέπει να παλέψουμε και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά".

Για το τι εύχεται για το 2014: "Εύχομαι να κερδίζει τίτλους ο ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα το χρειάζεται και το αξίζει". 

ΓΚΟΛ: 1-0 Κατσικάς (10΄), 2-0 Τζιόλης (81΄), 3-0 Αθανασιάδης (83΄) 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Θάνος (Γρεβενών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54΄ Κίτσιου, 62΄ Στοχ
ΚΟΚΚΙΝΗ: 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Σκόνδρας, Ολίσε, Πόζογλου

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σκέμπης, Γεωργίου, Σαγκουϊνέτι, Μαρτίνεζ, Νικολακάκης, Πετράτζι, Λαμπρόπουλος, Κάντζι, Ορτέγκα, Ροτζέριο, Τσιντώντας, Ιωαννίδης, Γιάντσης, Μπούστο, Βασιλείου, Καπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...