16/12/13

oxyro N2.151






















   
Για να δείτε το video, κάντε κλικ ΕΔΩ  

Superleague  Αγωνιστική: 15η

Καλλονή - ΠΑΟΚ - 2-5


Ο ΠΑΟΚ  για την 15η αγωνιστική της Super League, συνέτριψε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την ΑΕΛ Καλλονής με 2-5, σε ένα ματς που δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής και ανάλυσης…

Χουμπ Στέφενς 
"Πρέπει να πω ότι στα πρώτα 30 λεπτά παρουσιάσαμε πραγματικά καλή εικόνα. Μετά το 1-2 δεν με ικανοποίησε αυτό που είδα. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 20 λεπτά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε τα γκολ. Στη συνέχεια μας επηρέασαν οι αλλαγές αλλά ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Συνήθως όταν πηγαίνει καλά ένα παιχνίδι δεν θέλω κάνω αλλαγές, αλλά κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν. Αν παίζουμε όπως σήμερα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι".

Για τους Κατσουράνη και Ολίσε: "Εχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, δεν είναι μόνο ο Κατσουράνης και ο Ολίσε, όλοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και γι' αυτό δεν θέλω να μιλάω συγκεκριμένα για κάποιους παίκτες. Γιατί όλοι προσπαθούν για να έρθουν τέτοια αποτελέσματα".

Ζβόνιμιρ Βούκιτς
«Σήμερα ήμασταν καλύτεροι και πιο εύστοχοι. Την προηγούμενη εβδομάδα, η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και σήμερα πετύχαμε πέντε γκολ. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο και για το αν κρίνει τη δεύτερη θέση… «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το είδαμε και χθες που κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Σέκου Ολίσε
«Ήρθαμε μόνο για τους τρεις πόντους γιατί είχαμε δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα λιγότερο από αυτό. Δουλέψαμε σκληρά στην προπόνηση, τα δώσαμε όλα και η ομάδα λειτούργησε καλά.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί δεν είμαι στα καλύτερα μου από την αρχή της σεζόν. Είμαι λίγο πεσμένος και δεν αισθάνομαι χαρούμενος. Μπορώ με το σημερινό γκολ να σηκώσω κεφάλι στη συνέχεια και να δουλέψω πιο σκληρά για να έρθουν κι άλλα γκολ.

Σημαίνει πολλά η νίκη, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές και δεν πρέπει να πετάμε πόντους. Έχουμε ακόμα δύο ματς φέτος και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον δεύτερο γύρο.

Δεν μας νοιάζει ποια ομάδα θα βγει από την κληρωτίδα του Γιουρόπα Λιγκ, παίζουμε δυναμικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε οποιονδήποτε.

Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που μπορούν μπουν και να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Έχουμε γεμάτο πάγκο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς. Έχουμε καλή ομάδα.
Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους πόντους, πρέπει να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό».

Καλλονή : Χογκ, Αναστασιάδης (64' Ντος Σάντος), Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γάλας (46' Κάλφας), Βαλιό, Γιουκαρής, Γιονάν Γκαρσία (64' Ντάμπος), Μανούσος, Περόνε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (67' Τζιόλης), Λαζάρ, Βούκιτς (67' Πόζογλου), Ολίσε, Λούκας (72' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...