2/12/13

oxyro N2.142








 




















  
Για να δείτε το video κάντε κλικ ΕΔΩ

Superleague  Αγωνιστική: 13η

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ - 0-2


Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 800 οπαδούς μας  πήρε το διπλό στην έδρα του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη στο πέναλτι του Λούκας και το εκπληκτικό γκολ του Λάζαρ, στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω της αποβολής του Μπέριου. 
Ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό σε μια δύσκολη έδρα  έμεινε στο -6 από την πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό. Ο Σωτήρης Νίνης αποχώρησε από το παιχνίδι με θλάση και για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 37
2. ΠΑΟΚ 31
3. Ατρόμητος 22
4. Παναθηναϊκός 21
5. Αστέρας 21
6. Ξάνθη 18
7. Καλλονή 18
8. Παναιτωλικός 17
9. Εργοτέλης 17
10. ΠΑΣ Γιάννινα 17
11. Πανιώνιος 16
12. ΟΦΗ 15
13. Πανθρακικός 14
14. Λεβαδειακός 14
15. Πλατανιάς 12
16. Βέροια 10
17. Απόλλων 9
18. Άρης 9

Χουμπ Στέφενς
 
"Νομίζω ότι πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξεκινήσαμε την εβδομάδα με ντέρμπι κόντρα στον Άρη, ακολούθησε το ματς με την Σαχτέρ σε πλαστικό γήπεδο και με πολύωρο ταξίδι και ολοκληρώσαμε σήμερα με μία νίκη επί ενός καλού αντιπάλου σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο".

Για την απόδοση του Σπυρόπουλου: "Νομίζω ότι είμαι ικανοποιημένος. Είμαι χαρούμενος για την απόδοσή του και που τον έχω στη διάθεσή μου. Ο Λίνο δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί λόγω επιβάρυνσης. Έχω πει ότι έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και ότι θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες μας. Πραγματικά είμαι χαρούμενος για την απόδοση του Νίκου".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ άργησε να σκοράρει: "Επαναλαμβάνω ότι δίνω συγχαρητήρια για την εμφάνιση σήμερα. Από την αρχή θα ήμασταν καλύτερα αν σκοράραμε, όμως οι παίκτες μου προσπάθησαν και έκαναν ευκαιρίες από το ξεκίνημα".

Για τη διαιτησία του Σπάθα: "Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει στο παρελθόν. Κοιτώ το σήμερα και σήμερα είδα μία καλή διαιτησία".

Για τα λάθη κόντρα στον ΠΑΣ: "Καθημερινά μαθαίνεις, όπως μαθαίνεις και μέσα από μία ήττα. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τα παιδιά δίνουν συνεχόμενες σωστές απαντήσεις με νίκες. Σήμερα κάναμε λάθη, αλλά ο τρόπος που κλείσαμε την εβδομάδα ήταν καλός".

Αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή: "Πρέπει να προσέξω τι θα απαντήσω (γέλια). Τον Κάτσε δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Μας δημιουργεί πρόβλημα ακόμη και ο τραυματισμός του Νίνη σε αυτή τη θέση. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κοστίν, αλλά και του Τζιολη. Θα δούμε τι θα γίνει".

Αν ανησύχησε από τη ροή του ματς: "Γνωρίζω ότι έχουμε την ποιότητα να κρατήσουμε υψηλό τέμπο μέχρι το 90ο λεπτό και ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε γκολ έστω και στο τέλος".

Αν θα γίνονταν στην Ολλανδία αυτά που έχουν συμβεί με τον Κάτσε (ερώτηση Αλβανού δημοσιογράφου): "Μου αρέσει ο Κάτσε σαν παίκτης. Δεν έχει σημασία να πούμε τι έγινε πριν δύο μήνες. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε, δουλεύουμε μαζί του, όμως υπάρχει και ένα θέμα με τους φιλάθλους και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Πάντως δεν τίθεται θέμα ρατσισμού έναντι του Κάτσε". 

Κοστίν Λάζαρ
«Είχαμε καλή αντίδραση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κάναμε κακό παιχνίδι εκεί, αλλά μετά παίξαμε πολύ καλά σε όλα τα επόμενα παιχνίδια, νομίζω ότι ήταν καλύτερο το γκολ που πέτυχα πέρσι, ένα γκολ βάζω τον χρόνο άλλωστε…Νομίζω ότι τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο ομαλό και θα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να είμαστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση μέχρι τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι κάνουμε την δουλειά μας κρατώντας ψηλά την μπάλα. Όποιος και να έρθει θα παίξει καλά, γιατί και καλούς παίκτες έχουμε, αλλά και μπορεί και ρολάρει η ομάδα».

Για την διαφορά του φετινού ΠΑΟΚ, αλλά δεν έβγαλε είδηση… «Το σίγουρο είναι ότι έχουμε καλούς παίκτες, κάναμε καλές μεταγραφές , που προσαρμόστηκαν γρήγορα και παίζουμε καλά. Είναι σχεδόν το ίδιο με την προηγούμενη χρονιά, κάποια παιχνίδια παίζουμε καλά και κάποια άλλα όχι».

Γιώργος Τζαβέλλας
«Το σημαντικό είναι η νίκη. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και χαίρομαι για τη νίκη μέσα στα Γιάννινα. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει με πολλές μεταγραφές, μια νέα ομάδα. Πρέπει να κυνηγάμε τον Ολυμπιακό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι και δεν θέλουμε να βγούμε δεύτεροι ή τρίτοι. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια και νομίζω ότι αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είναι θέμα δουλειάς και το πώς θα δέσουμε. Δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να συνηθίσουμε να έχουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Καλό θα είναι να κερδίζουμε και τα θεωρητικά εύκολα ματς αλλά και τα ντέρμπι. Υπάρχει ο δεύτερο γύρος που θα έρθει στην Τούμπα και πρέπει να είμαστε κοντά στη βαθμολογία για να τον φτάσουμε. Είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα η Τούμπα και πρέπει να παίρνουμε και τα εκτός έδρας ματς. Υπήρχε ένα διάστημα που πιεστήκαμε και αν είχαμε προηγηθεί από την αρχή θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».
Για την νέα θέση στην οποία αγωνίζεται, ο Γιώργος Τζαβέλας: «Ο Κώστας (Κατσουράνης) με βοηθάει πολύ και θέλω κάθε εβδομάδα να γίνομαι καλύτερος. Και στα μεγάλα παιχνίδια μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Η θέση μου είναι αριστερό μπακ αλλά εφόσον μπορώ να βοηθάω χαίρομαι αρκεί η ομάδα μου να πηγαίνει καλά. Είχαμε μία ή δύο προπονήσεις, είδε ο τεχνικός ότι μπορώ να βοηθήσω και έτσι λύθηκε».

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (Ντάσιος 74΄), Μπέριος, Στρούνα (84΄ Βινσέντο), Τσουκαλάς (Α. Σκόνδρας 90΄), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς
Στον πάγκο: Αμπάρης, Τζημόπουλος, Γιάκος, Κρητικός

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λαζάρ, Τζιόλης, Νίνης (Γεωργιάδης 43΄), Λούκας, Στοχ (Βούκιτς 77΄), Σαλπιγγίδης (Νέτσιντ 58΄)
Στον πάγκο: Γιακουμής, Σκόνδρας, Βίτορ, Αθανασιάδης

ΓΚΟΛ: 0-1 Λούκας (83΄ πεν.), 0-2 Λάζαρ (87΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Σπάθας (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κολοβέτσιος 18΄, Κατσουράνης 23΄, Κοροβέσης 25΄, Νίνης 37΄, Λίλα 47΄, Τζαβέλλας 54΄, Σπυρόπουλος 70΄
ΚΟΚΚΙΝΗ: Μπέριος 82΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...