12/12/13

oxyro N2.149



 




 
















 Γιουρόπα Λιγκ

ΠΑΟΚ - Αλκμααρ2-2

Ο ΠΑΟΚ έκανε κακή εμφάνιση και έμεινε στο 2-2 με την ΑΖ Αλκμααρ και έχασε την πρωτιά του ομίλου. Ο Λαμ έκανε το 0-1, ο Λούκας ισοφάρισε με πέναλτι, ο Γκόρτερ με τον ίδιο τρόπο έδωσε ξανά προβάδισμα και ο Πόζογλου στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.   

Χουμπ Στέφενς
«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Όμως βλέποντας συνολικά τους αγώνες των ομίλων κάναμε μία καλή πορεία με 12 βαθμούς. Σήμερα η ΑΖ ήταν καλύτερη, είχε την πολυτέλεια να φρεσκάρει την ομάδα της χωρίς να αλλάξει το παιχνίδι μας ενώ εμάς μας στοίχισαν τα προβλήματα, όπως φάνηκε και στην ενδεκάδα μας. Μας έλειπε φρεσκάδα σήμερα»

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη: «Ο Σαλπιγγίδης χρειάζεται και αυτός ξεκούραση. Η αλήθεια είναι ότι αν μπορούσα θα έκανα περισσότερες αλλαγές. Η ΑΖ έχει μεγαλύτερο ρόστερ και το εκμεταλλεύτηκε. Σκεφτήκαμε να βάλουμε τον Κατσουράνη στο κέντρο, όμως πίσω δεν μπορούσε να μας βοηθήσει ο Τζαβέλλας λόγω ενός μικροπροβλήματος».

Για την εμφάνιση του Πόζογλου: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Πόζογλου, μας βοήθησε με το που μπήκε στο παιχνίδι και πέτυχε και ένα γκολ».

Αν έχει κάποια προτίμηση για την επόμενη αντίπαλο: «Η κληρωτίδα πάντα βγάζει ότι θέλει ανεξάρτητα από την προτίμηση του οποιουδήποτε».

Για τους λόγους που δεν φρεσκάρισε περισσότερο την ενδεκάδα: "Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αλλά αν δείτε πόσους τραυματισμούς έχουμε αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν πολλές οι επιλογές. Προτίμησα να βάλω έναν άλλο παίκτη στο κέντρο, που δεν τα πήγε και τόσο καλά, όπως και ο Κίτσιου. Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επίπεδο της Άλκμααρ, ώστε να έχουμε τόσο πολλές επιλογές".

Αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξει ο Γκαρσία, με βάση την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις: "Δεν γνωρίζω. Εγώ κοιτάω προπόνηση με προπόνηση και αποφασίζω αν ένας παίκτης μπορεί να αγωνιστεί ή όχι".

Για τον Κάτσε: "Και μένα μου λείπει. Λείπει στην ομάδα".

Αν ο ΠΑΟΚ θα έχει την ίδια εικόνα και στα επόμενα ματς λόγω των προβλημάτων στη μεσαία γραμμή: "Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το κέντρο του γηπέδου".

Γιάννης Σκόνδρας
«Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Πήγαμε καλά σε αρκετά διαστήματα του αγώνα. Ρισκάραμε για να βάλουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο κρατάμε το γεγονός ότι τερματίσαμε την πορεία μας στον όμιλο χωρίς να χάσουμε παιχνίδι και μείναμε αήττητοι, Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, δεν μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο. Εάν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως πρέπει θα μπορέσει να παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Κώστας Κατσουράνης
«Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος πιο φρέσκος και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Ίσως θα έπρεπε να διαχειριστούμε λίγο καλύτερα τα συνεχόμενα παιχνίδια, όπως το κάναμε δηλαδή στη διάρκεια της σεζόν. Να το ξεπεράσουμε, είναι ένα παιχνίδι, μένει πίσω και σίγουρα θα έχουμε καλύτερη εικόνα από εδώ και πέρα, Προσπαθήσαμε, δεν μας βγήκε το παιχνίδι, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος παρουσιάστηκε καλύτερος και πιο γρήγορος».

Για την συνέχεια και την κλήρωση της Δευτέρας, ο Κώστας Κατσουράνης: 
«Ότι καλύτερο θέλουμε από την κλήρωση, ότι πιο βατό για να περάσουμε στους «16». Να αποφύγουμε μία ομάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πιο καλό και να παίξουμε με ομάδα από το Γιουρόππα Λιγκ, αν και όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα από εδώ και πέρα. Θέλουμε μεγάλη βελτίωση, πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο σε καθημερινή βάση και θα το κάνουμε. Είμαστε καλή ομάδα».

Στέλιο Πόζογλου
«είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου, αλλά και το γκολ που σημείωσα. Πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για την ομάδα, είναι καλό που δεν χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θέλαμε κάτι περισσότερο, θέλαμε τη νίκη και την πρώτη θέση».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Κωνσταντινίδης (56΄ Κίτσιου), Λάζαρ, Λούκας, Στοχ (74΄ Πόζογλου), Αθανασιάδης (64΄ Νέτσιντ), Γιακουμής, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Βούκιτς

Αλκμααρ: Ντε Βίντερ, Ρέινεν, Λαμ, Χεντ, Χαπς (88΄ Φαν Οβερεμ), Γκούντελι, Γκόρτερ, Οβερτουμ (74΄ Γιόχανσον), Μπερχουίς, Λιούις (Γκούντμουνσον (54΄), Αβντιτς, Εστέμπαν, Βάουτενς, Χέι, Ντος Σάντος

ΓΚΟΛ: 0-1 Λαμ (31΄) 1-1 Λούκας (37΄ πεν.), 1-2 Γκόρτερ (71΄ πεν.), 2-2 Πόζογλου (90+4)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Ολιβερ (Αγγλος)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκουντέλι (36΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...