13/8/10

oxyro N1.231



Ανακοίνωση απο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Αυτό που υποπτευότανε πολλοί εδώ και καιρό έγινε πραγματικότητα. Ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από το πόστο του και μάλλον οδεύει και αυτός προς τη μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά της εθνικής ελλάδος.
Σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αναγνωρίζουμε πλήρως την πολύτιμη προσφορά του Βρύζα και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του και για αυτό τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε. Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι κάπου εδώ τελειώνει η ρομαντική περίοδος, τα σλόγκαν τύπου ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλα αυτά τα ωραία. Είναι προφανές ότι το σημερινό οικοδόμημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βιώνει ισχυρούς κλυδωνισμούς και είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να μιλήσει δημόσια ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τη γλώσσα της αλήθειας για να μάθει και ο κόσμος τι γίνεται. Όπου κόσμος για να μην ξεχνάμε μιλάμε για τον μοναδικό οικονομικό αιμοδότη του συλλόγου Επίσης θα ήταν καλύτερα να μην διαβάσουμε σε φοβερή και τρομερή αποκλειστικότητα το τι θα πει μία μέρα πιο νωρίς.
Το μόνο που ζητάμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την αμέριστη στήριξη μας είναι να μάθουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ, ποιο είναι το πλάνο για τη συνέχεια και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Ελπίζουμε να μην πληρώσει η ομάδα αυτά που συμβαίνουν στη διοίκηση γιατί θα είναι κρίμα.



Ο ΠΑΟΚ αντιπαλος με τουρκικούς συλλόγους

Ήταν 28 Σεπτεμβρίου του 1961 όταν ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε την «Φενέρ» στην ΤΟΥΜΠΑ, ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1.
Ο ΠΑΟΚ μετά από εκείνο το φιλικό στις 28 Σεπτεμβρίου το 1961 αντιμετώπισε και άλλες φορές τουρκικές ομάδες αλλά ποτέ ξανά την «Φενέρ».
Σις 29 Απριλίου του 1962 νίκησε την Πέρα Κλουμπ με 1-0.
Στις 24 Ιουλίου του 1988 νίκησε την Κοστάντσα με 10-1.
Το 1999 και συγκεκριμένα στις 2 Σερπτεμβρίου ο Δικέφαλος αντιμετώπισε στην Τούμπα την Γαλατασαράι σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ηττήθηκε με 2-0,

Στης 23 Ιουλίου του 2000 στην Αυστρία αντιμετώπισε την Άδανασπορ όπου είχε επικρατήσει με 2-0.
Από τότε δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τουρκική ομάδα.




Τέλος εποχής από τον Π.Α.Ο.Κ. ο Ζήσης Βρύζας.

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια.

Δήλωση Ζήση Βρύζα

«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».


ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Να βγουνε και οι 2 (ζαγορακης, Βρυζας) να μιλησουνε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ



2.500 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στης Κωνσταντινούπολη

Συνεχίστηκε η πώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη 19/8.
Ο αριθμός των εισιτηρίων που διατέθηκαν (χτες και σήμερα συνολικά) έφτασε αισίως στις 12.000

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK για τα Playoffs του UEFA Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τη Πέμπτη 19 Αυγούστου, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα."
Οριστική συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε για ανταλλαγή εισιτηρίων στα 2 παιχνίδια για τα play off του Europa League! Η Τούρκιη ομάδα ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα χρειαστεί για τις ανάγκες τις 750 εισιτήρια στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, συν 100 εισιτήρια για τις θέσεις VIP.
Για τον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης ο ΠΑΟΚ ζήτησε όλα τα εισιτήρια που μας αναλογούν στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και οι Τούρκοι ενημέρωσαν ότι θα διαθέσουν για τις ανάγκες των οπαδών μας 2,450 εισιτήρια στην θύρα των φιλοξενούμενων συν 100 στα επίσημα στις θέσεις VIP.Μετά από την σημερινή οριστική συμφωνία η θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας θα παραχωρηθεί στους οπαδούς της Φενέρ και τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη για το παιχνίδι της Τούμπας θα είναι περίπου 25.000!



Στον ΠΑΟΚ ο Justin Gray

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Justin Gray για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο Gray αγωνίζεται ως γκαρντ και θα είναι ο δεύτερος Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.
Ο Justin Eugene Gray γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1984 στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας, έχει ύψος 1μ.88, είναι γκαρντ και ξεκίνησε την καριέρα του από τα γυμνάσια Oak Hill και West Charlotte. Είχε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στο φημισμένο πανεπιστήμιο Wake Forrest, με πλήθος ατομικών διακρίσεων, ενώ αποφοίτησε τη σεζόν 2005-06 με 18,2 πόντους κατά μέσο όρο. Εχει ήδη συμπληρώσει τέσσερα χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ και ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πέμπτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστική στην Ευρώπη. Είχαν προηγηθεί οι Βελγικές Pepinster και Mons, η Τσέχικη Nymbruk και η Πολωνική Turow. Ηταν μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ κάτω των 21, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στους Παναμερικανικό τουρνουά του 2004 (14,2 πόντοι ανά αγώνα), ενώ αγωνίστηκε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ που διεξήχθη στην Αργεντινή το 2005, όπου σε 7 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 11,4 πόντους.
O Justin Gray είναι ο τέταρτος παίκτης που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, έχοντας αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Wake Forrest μετά τους Αμερικανούς Alvis Rogers και Delaney Rudd, αλλά και τον Ισπανό Ricardo Peral.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Πρωταθλητής Τσεχίας με την Nymbruk το 2009Μέλος της καλύτερης πρώτης πεντάδας στην περιφέρεια ACC του NCAA τη σεζόν 2004-05Μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στην περιφέρεια ACC του NCAA τη σεζόν 2005-06Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε προσπάθειες σουτ τριών πόντων (860)Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε προσπάθειες σουτ τριών πόντων σε μία σεζόν (263 τη σεζόν 2005-06)Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε ποσοστό ελεύθερων βολών σε έναν αγώνα για δευτεροετή (100% με 11/11 εναντίον του Clemson στις 1/3/2003)Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε προσπάθειες σουτ τριών πόντων σε έναν αγώνα (18, εναντίον του Texas στις 31/1/2004)

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...