5/8/10

oxyro N1.227








paok-oxyro - ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ - 3-3


Απίστευτο βάλαμε 4 ΓΚΟΛ στον ajax και αποκλείστηκαμε .....
ΓΑΜΩΩΩ..... ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ........

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ .....

Παύλος Δερμιτζάκης

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί να αποκλείεσαι λόγω διαφοράς τερμάτων δείχνει την προσπάθεια όλων για να πετύχουμε έναν μεγάλο στόχο για να πετύχουμε έναν στόχο ζωής. Το ματς ξεκίνησε καλά για εμάς. Ο Άγιαξ μπορεί να είχε την κυκλοφορία αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που προηγηθήκαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν τέλειωσε τίποτα. Κάναμε μια προσπάθεια και είπαμε να την συνεχίσουμε για να κερδίσουμε. Η αλλαγή συναισθημάτων είναι στο μέγιστο βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα σε 8 λεπτά καταφέραμε να είμαστε πίσω με ένα μεγάλο σκορ. Δεν θα αναλύσω το γιατί.

Ακόμη κι έτσι με την αλλαγή τακτική και τις αλλαγές πιέσαμε και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε το ματς. Αν αυτή γινόταν στο πέναλτι του Ίβιτς ή στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε μετά θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς και την πρόκριση. Θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα θυμόμαστε. Είναι παρακαταθήκη για όλους. Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν συγκλονιστικός. Θα έλεγα ήταν κορυφαίος. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά που κι εμείς τη θέλαμε πολύ. Η αλλαγή που έγινε του Κοντρέρας, την προανήγγειλα και τις προηγούμενες ημέρες. Είναι χαρισματικός. Τώρα το πώς δεχθήκαμε τρία γκολ έχει να κάνει με τα λάθη αλλά και την ικανότητα του αντιπάλου.

Δεν είχαμε την τύχη που είχαμε στο πρώτο ματς. Θα έλεγα όμως ότι πάει και με αυτόν που την προκαλεί. Κρατάμε πως δεν χάσαμε από τον Άγιαξ στα δύο ματς. Κρατάμε την μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, με μια ομάδα πιο έτοιμη. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα για να έχουμε μια εικόνα καλή. Αν εξαιρέσουμε ένα οκτάλεπτο έμεινα πολύ ευχαριστημένος».

Μάρτιν Γιολ

«Ηταν μια πολύ δύσκολη βραδιά και για μας. Πολύ καυτή η ατμόσφαιρα, αλλά καταφέραμε τον στόχο μας. Το δύσκολο ήταν στο πρώτο ημίχριονο. Στο δεύτερο βάλαμε ευτυχώς τρία γκολ σε οκτώ λεπτά. Ακολούθησε όμως το 2-3 από τον ΠΑΟΚ κι εκεί χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ευτυχώς όμως αυτή είχαν την υποχρέωση να βάλουν ακόμη δύο γκολ, δεν τα κατάφεραν κι εμείς είμαστε στην επόμενη φάση», είπε αρχικά ο προπονητής του Άγιαξ.

Για την διαφορετική εικόνα του Αγιαξ στο δεύτερο ημίχρονο.

«σε μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι δύσκολο ακόμη κι αν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ερασιτεχνική ομάδα. Η ομάδα μου ένιωθε ότι έπρεπε να πάρουμε τη πρωτοβουλία. Συν τοις άλλοις, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι μας έδωσε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ που πόνταρε περισσότερο στις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας με τον Ιβιτς, ώστε να βγει στη κόντρα. Εμείς όμως είχαμε τον πρώτο λόγο. Ναι, όντως τη διαφορά την έκανε ο Σουάρεζ. Δεν του είπα κάτι στο ημίχρονο γιατί ξέρω ότι είναι παίκτης που πάντα θέλει να κερδίζει», είπε και αναφέρθηκε στα πολλά λάθη των τελευταίων λεπτών.

«Έχουμε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες κι αυτό έχει αντίκτυπο ειδικά σε μια τέτοια έδρα. Μας λείπει η εμπειρία, ευτυχώς όμως έχουμε τον Στεκέλνμπουργκ απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης. Είναι όμως περίεργο να δυσκολεύεσαι τόσο όταν βάζεις τρία γκολ», είπε για να ερωτηθεί για το αν ανησύχησε. «Ασφαλώς και ανησύχησα. Ηταν σαν να βλέπω μια ταινία τρόμου. Φοβόμουν πολύ στη διάρκεια του αγώνα γιατί ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα. Αν είχε μπει το πέναλτι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει».

Πάμπλο Κοντρέρας

Μέσα σε δέκα λεπτά καταστρέψαμε ότι φτιάξαμε και εδώ και στην Ολλανδία. Ο βασικός υπαίτιος είμαστε εμείς.
Η ομάδα τώρα πρέπει να ξεπεράσει το σημερινό παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που έχει να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ".


Μίροσλαβ Σνάουτσνερ

"Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Το πρόβλημα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο εννιάλεπτο όταν και δεχτήκαμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε στο σκορ αλλά ήταν δύσκολο. Βάλαμε δύο γκολ αλλά δεν είχαμε συνέχεια. Μένει ότι δώσαμε και τους ευατούς μας, αν και βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό"

Φερνάντο Σάντος

"Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος και πλήρωσε ακριβά το γεγονός ότι έπαθε μπλακ άουτ στα 10 πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Θα μπορούσε όμως να γυρίσει τον αγώνα αν είχε περισσότερη τύχη με το μέρος του. Προσπάθησε είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ"

ΦΑΣΕΙΣ

9ο: Καλή ευκαιρία για τον Αγιαξ. Ο Λίντγκρεν έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση και ο Κρέσιτς έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση.
14ο: Ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της ολλανδικής άμυνας και βγήκε τετ α τετ με τον Στεκέλενμπουργκ, αλλά ο πορτιέρο του Άγιαξ αν και η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του πρόλαβε να γυρίσει και να την σταματήσει πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
16ο: ΓΚΟΛ! Φάουλ του Σορλέν από τα δεξιά, ο Βιεϊρίνια πήδηξε σε πρώτο χρόνο και με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ!
28ο: Ο Γκαρσία βρήκε τον Βιεϊρίνια μέσα στην περιοχή και ο Πορτογάλος έκανε το σουτ, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε στην αριστερή του γωνία.
48o: ΓΚΟΛ! Ο Σουάρες πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 1-1.
50o: ΓΚΟΛ! Ο Σουάρες γύρισε στον Ντε Γιονγκ και ο τελευταίος με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-2 για τον Αγιαξ.
55ο: ΓΚΟΛ! Ο Λίντγκρεν εκτέλεσε απο μακρινή απόσταση το φάουλ, ο Κρέσιτς δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του ΠΑΟΚ για να γίνει το 1-3.
57ο: ΓΚΟΛ! Ο Σαλπιγγίδης από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει σε 2-3!
71ο: Ευκαιρία για τον Αγιαξ με τον Σουάρες να πλασάρει εξ επαφής. Η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.
77ο: ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ! Ο Μπουσαϊντί κερδίζει πέναλτι από τον Ανίτα. Ο Ιβιτς το εκτέλεσε, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε.
88ο: Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αγιαξ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Στεκέλενμπουργκ.
91ο: ΓΚΟΛ! Ο Ιβιτς από κοντά σκοράρει και ισοφαρίζει σε 3-3.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (83' Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσια, Βιτόλο (64' Moυσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιειρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν

Άγιαξ: Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβέιρελντ, Βερτόγκεν, Λίντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (92' Ολεγέρ), Σουλεϊμάνι (78' Ερικσεν), Εμάνουελσον

Διαιτητής: Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Κίτρινες: Τσιρίλο (ΠΑΟΚ) - Ανίτα (Αγιαξ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...