29/1/09

oxyro N766














paok-oxyro - Στους «8» με... 9-8 ο ΠΑΟΚ . Συγχαρητήρια στους παίκτες
Περισσότεροι από πέντε χιλιάδες οπαδοί της ομάδας περίμεναν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς. Ηταν τέτοια η κοσμοσυρροή στην Τούμπα, που δόθηκε εντολή να ανοίξουν οι κεντρικές θύρες του γηπέδου για να μπει μέσα ο κόσμος και να πανηγυρίσει.
Η διαδικασία των πέναλτι:
Μουσλίμοβιτς: Γκολ! Σκόραρε ο Βόσνιος. 1-0 για τον ΠΑΟΚ.
Κάμπορα: 1-1
Λίνο: 2-1 για τον ΠΑΟΚ. Απιαστο πέναλτι.
Κάλβο: 2-2
Μπιζέρα: 3-2 μπροστά ο ΠΑΟΚ.
Μπατιόν: 3-3
Σορλέν: Αστοχεί ο Σορλέν, αποκρούσει ο Σηφάκης.
Βιτόλο: Αστοχεί ο Βιτόλο. Το 3-3 παραμένει.
Βερόν: 4-3 για τον ΠΑΟΚ. Δοκάρι και μέσα.
Λέμπο: 4-4.
Μάρκος Αντόνιο: 5-4 για τον ΠΑΟΚ
Γιάχιτς: 5-5.
Δάρλας: 6-5 Για τον ΠΑΟΚ. Σκόραρε ο Δάρλας.
Νάτσο Γκαρσία: 6-6.
Μαλεζάς: 7-6 μπροστά ο ΠΑΟΚ.
Νέτο: 7-7
Μπαλάφας: 8-7 για τον ΠΑΟΚ. (Εβγαλε τη φανέλα και δέχτηκε κόκκινη κάρτα)
Κόκε: 8-8.
Αθανασιάδης: 9-8 για τον ΠΑΟΚ.
Καράμπελας: Αστοχεί ο Καράμπελας. Χάνει ο Αρης.
Φερνάντο Σάντος
«Έγινε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και θεαματικό. Οι ομάδες τα έδωσαν όλα τα για τη νίκη, ένα παιχνίδι που η κυριαρχία πέρασε και από τις δύο φορές. Διαστήματα που ο Άρης καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και κάποια άλλα που ήταν ο ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων. Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι και η ομάδα που ήταν πιο τυχερή κέρδισε το ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και τον κόπο που έδειξαν στο γήπεδο», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος.Στη συνέχεια μίλησε για τα πέναλτι: «Η ομάδα μου είχε μεγάλη θέληση και κατέβηκε στο γήπεδο για να προκριθεί. Δεν κάναμε προπόνηση ιδιαίτερα για τα πέναλτι. Δεν το συνηθίζω να το κάνω γιατί αν το κάνω είναι σαν να λέω στους παίκτες μου ότι πάμε για τα πέναλτι. Το έκανα μια φορά στη καριέρα μου, πήγαμε στα πέναλτι και χάσαμε. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να προκριθούμε στη κανονική διάρκεια του αγώνα».Εξηγώντας γιατί χρησιμοποίησε τον Λίνο ως αριστερό χαφ, είπε: «Ο Λίνο μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε θέση της αριστερής πλευράς. Από τη στιγμή που δεν είχαμε στη διάθεσή μας τους Κονσεϊσάο, Κωσταντινίδη και ξέραμε ότι θα μπορούσε να κάνει ορισμένα πράγματα που για παράδειγμα ο Κωνσταντινίδης δεν μπορεί».Για τον Μπιζέρα που κάλυψε αναγκαστικά το δεξί άκρο της άμυνας, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν έβγαζα αποστολή είχα το μυαλό μου τον Μπιζέρα για το αν παρουσιαζόταν πρόβλημα στο δεξιο άκρο της άμυνας. Σε ότι αφορά την απόδοσή του, θεωρώ ότι τα πήγε καλά στα αμυντικά του καθήκοντα. Ξέρουμε ότι δεν είναι ποδοσφαιριστής που ανεβαίνει ψηλά για να βοηθήσει την επίθεση».Και κατέληξε λέγοντας: «Να ξεκουραστούν πλέον οι ποδοσφαιριστές. Καλό σημάδι ότι συνεχίζουμε στις διοργανώσεις που θέλουμε και θα κάνουμε αποκατάσταση στους παίκτες, θα βρούμε άλλες λύσεις που μπορούν να φρεσκάρουν την ομάδα».
Οι συνθέσεις:
αρης: Σηφάκης, Νέτο, Καράμπελας, Λέμπο, Γιάχιτς, Βίτολο, Ρεγκέιρο, Χαβίτο, Γκαρσία, Κόκε, Λαμπριάκος
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Δάρλας, Ίβιτς, Βερόν, Γκαρσία, Λίνο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου του Άρη που απεβιωσε στο γηπεδο απο ανακοπη καρδιας
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...