18/1/09

oxyro N759





ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0
Ο... νόμος της Τούμπας ώθησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη
Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague παρέμεινε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Μουσλίμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 30' για να "κλειδώσει" το τρίποντο ο Βιεϊρίνια με πλασέ στο 82ο λεπτό.
Στο γήπεδο βρέθηκανε και περίπου 20.000 κόσμου
ΦΑΣΕΙΣ
5' Μακρινό σουτ του Πόνσε, ο Χαλκιάς μπλόκαρε στη δεξιά του γωνιά.
30' ΓΚΟΛ 1-0: Ο Κονσεϊσάο πέρασε τη μπάλα στον Βερόν, αυτός σέντραρε για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά... έκανε το 1-0.
33' Ο Μουσλίμοβιτς μόνος του απέναντι στον Ρόκα, έκανε την προβολή, η μπάλα πέρασε άουτ.
46' Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Κωνσταντινίδης στη θέση του Χαραλάμπους.
53' Σουτ του Αναστασάκου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
66' Συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή του Ρόκα, η μπάλα φτάνει στον Κονσεϊσάο, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει όμως η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
71' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια στη θέση του Σορλέν.
74' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπακαγιόκο στη θέση του Αναστασάκου.
75' Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ματάις στη θέση του Ντιαλό.
83' ΓΚΟΛ 2-0: Πολύ ωραία πάσα του Μπακαγιόκο στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, ο Βιεϊρίνια βγήκε φάτσα με το τέρμα και δεν αστόχησε απέναντι στον Ρόκα.
92' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ηλιάδης στη θέση του Κονσεϊσάο.
Φερνάντο Σάντος: "Ήταν δίκαιη η επικράτηση σε ένα παιχνίδι που είχε καλές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ από την αρχή έψαξε το γκολ και τη νίκη, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα που ξέρει να αμύνεται στο γήπεδο και μετά ψάχνει να βγάλει αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι δεν κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και είδα κάποια νευρικότητα χωρίς να μπορώ να καταλάβω τους λόγους. Το έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της νευρικότητας και του άγχους. Η ομάδα είναι στους 36 βαθμούς, περισσότερους απ' όσους είχε όλη τη περσινή χρονιά και αυτό πρέπει να μας δώσει ηρεμία, εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσουμε το πάθος και θέληση να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ σήμερα ότι σε κάποιες φάσεις παραείμαστε βιαστικοί ώστε να τις τελειώσουμε κι ενώ μπορούσαμε βάλουμε κι άλλα γκολ με τον αντίπαλο που είχε μείνεi με 10 παίκτες, κρατούσαμε την μπάλα στα πόδια μας. Αν τα κάναμε όλα με σιγουριά θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα τέρματα".
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος):
Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Κονσεϊσάο (90΄+ Ηλιάδης), Αναστασάκος (74΄ Μπακαγιόκο), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βερόν, Σορλέν (71΄ Βιεϊρίνια).
Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Αγγελόπουλος, Ριέρα, Πόνσε, Κλεμάν, Κανωτίδης, Ολίσε, Βελάσκο, Λόπεζ, Ντιαλό (75΄ Ματάις), Χαραλάμπους (46΄ Κωνσταντινίδης). Διαιτητής: Η. Σπάθας (Πειραιά)
Κόκκινη: 60΄ Αγγελόπουλος
Κίτρινες: Μουσλίμοβιτς, Βερόν, Βιεϊρίνια - Κλεμάν, Ριέρα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: 86-78
Με ήττα ξεκίνησε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, που έχασε με 86-78 από τον Πανιώνιο στο Κλειστό του Ελληνικού
Καλαφατάκης: "Να μάθουμε να ζούμε στα δύσκολα" Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε: "Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Προπόνηση κάναμε πριν φύγουμε για το αεροδρόμιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αφήνουμε όλα τα προβλήματα και τις ανασφάλειες εκτός παρκέ. Συναισθάνομαι την κατάστασή τους, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν τον τρόπο. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, η ιστορία του μεγάλη, ο κόσμος τεράστιος και στις δύσκολες στιγμές πρέπει να την τιμάμε τη φανέλα. Ο καθένας όταν μπαίνει στο γήπεδο πρέπει να δίνει το 100%. Αν δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν τους έχω πει ότι θα τους καλύπτω εγώ. Χάσαμε μία εβδομάδα προπονήσεων ενόψει ενός μεγάλου αγώνα όπως με τον Πανιώνιο. Εγώ έχω μάθει στις δύσκολες καταστάσεις. Δουλέψαμε όπως μπορούσαμε αυτή τη μιάμιση ημέρα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ξυπνήσαμε αργά, ο Πανιώνιος μας παρέσυρε στο ρυθμό του. Ήμασταν ζωντανοί στο πρώτο ημίχρονο παρά το ύψος του σκορ, κάναμε όμως άσχημη αρχή στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάω τα καλά που εμφανίσαμε στο τέλος, ενώ τα κακά ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος έχει υψηλούς στόχους. Κοιτάμε μπροστά, δε σκύβουμε το κεφάλι".
Τα δεκάλεπτα : 26-24, 49-44, 71-59, 86-78
Πανιώνιος (Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 6, Τσέτκοβιτς 4, Ζορόσκι 17 (3), Γεωργαλής 5 (1), Μάιλς 15, Ραΐσεβιτς 2, Μπάξτερ 17, Κένταλ 16, Γιαννούλης 4.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Καλαφατάκης): Τζόνσεν 3, Καυκής 1, Σίμτσακ 5, Βασιλειάδης 14 (1), Κυρίτσης 9 (1), Τσιάρας 2, Ντιαρά, Μουλαομέροβιτς 13 (1), Γκρέγκορι 18 (3), Δεμερτζής, Τομάσεβιτς 11, Μαρμαρινός 2.

8ης αγωνιστικής. POLO
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 11-10 στην Χίο
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 2-3, 4-4
ΠΑΟΚ: Σαρησσάβας 2, Παυλίδης 2, Ντούνκα 2, Αλιχανίδης, Παπαγιαννάκης, Κατρουζανάκης, Μπομπιέν
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...