26/1/09

oxyro N764


Εμεις δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα και σε κανεναν γιατι ειμαστε παντελονατοι και το αποδεικνοιουμε οταν πρεπει, και αλλοι φτιαχνουν σεντονια για να δειξουνε οτι υπαρχουν,ακομα και σε αυτον τον τομεα με την προπαγανδα λειτουργουναι τα ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ,αν ειναι δυνατον, μα τοσο γελιοι........τωρα να φερετε τα σεντονια και την ΤΕΤΑΡΤΗ μην τα ξεχασετε.......






αρης-ΠΑΟΚ - 0-0
Ούτε έτσι ... σκουλήκια
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΜΑΤΣ .....
ΕΛΕΩ ΚΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ 0-0 !!!
Οι παίκτες παίζοντας με ψυχή και δύναμη έφεραν την ομάδα μόνη της στη
2η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πάμε να πάρουμε την πρόκριση στον αγώνα της Τετάρτης με τον παιδότοπο της Παπαναστασίου.
Φερνάντο Σάντος (ΠΑΟΚ): "Δεν είδα τι έγινε, μου είπαν ότι έπεφταν αντικείμενα και πήρε ένα και το έριξε στην εξέδρα. Η αποβολή κόστισε στην ομάδα. Ήταν ένα τυπικό ντέρμπι το οποίο ξέραμε ότι θα είχε μεγάλη ένταση. Ο Άρης μπήκε καλύτερα και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα, αλλά μετά το 15ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια η ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι το οποίο έγινε πιο μοιρασμένο. Νομίζω ότι η στιγμή που μείναμε με παίκτη λιγότερο ήταν σε διάστημα που ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά τα πράγματα ήταν δυσκολότερα για μας, αφού ο Άρης έδωσε τα πάντα για κερδίσει. Ημασταν τέλειοι σε αμυντική οργάνωση, είχαμε δυσκολίες στην δημιουργία ευκαιριών, αλλα δυστυχώς δεν είχαμε πολλές επιλογές. Οι παίκτες μου έπαιξα καλά στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο".
Χαλκιάς: "Το αποτέλεσμα είναι θετικό αν αναλογιστεί κανείς ότι παίξαμε με 10 παίκτες για 60 λεπτά. Η 2η θέση είναι στα χέρια μας και την τετάρτη θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση για την οποία θα πρέπει να παλέψουμε. Δεν σχολιάζω την αποβολή".
Ίβιτς: "Ήμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία γιατί παίζαμε με 10 παίκτες για 60 λεπτά. Αν παίζαμε με 11 τότε δεν θα ήμασταν. Ο Άρης μας απείλησε μία φορά με τον Χαβίτο στο πρώτο ημίχρονο και μία με τον Κόκε στο δεύτερο. Δείξαμε χαρακτήρα και μένουμε στην 2η θέση. Την Τετάρτη πάμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι και την πρόκριση".
Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κ. Δάλλας (Ηπείρου), Σ. Τρύφωνας (Κέρκυρας)
Κίτρινες: Γιάχιτς, Βίτολο, Μπατιόν - Μουσλίμοβιτς, Χαλκιάς
Κόκκινες: Κονσεϊσάο
Oι συνθέσεις
αρης (Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Βιτόλο, Ρομπέρζ, Νάτσο Γκαρσία (Μπατιόν 54' Μπατιόν), Γιάχιτς, Τιάγκο Ζεντίλ (45' Λαμπριάκος), Ρεγκέιρο (88' Παπάζογλου), Καράμπελας, Κόκε, Χαβίτο.
ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια (34' Ίβιτς), Βερόν (91' Mπαλάφας), Σορλέν, Σνάουτσνερ.
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...