23/1/09

oxyro N762



paok-oxyro
EKΛΕΙΣΕ Η Α.Μ.Κ. ΜΕ 2.003.000 ΚΑΙ 9.800 ΜΕΤΟΧΟΥΣ !!!
Η Α.Μ.Κ. έκλεισε σε πολύ καλά επίπεδα...που ξεπερνάει τους 9.800 μετόχους και ποσό που ξεπερνάει το 2.003.000 ευρώ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΜΠΡΑΒΟ αξίζουν σε όλους τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ


paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
1.000.000 ευρώ και συνεχίζουμε...
Σε ένα πολύ σημαντικό ποσό έχει φτάσει η αγορά μετοχών από τον απλό κόσμο του ΠΑΟΚ αν αναλογιστεί κανείς ότι επιχειρηματίες που περιμέναμε να βοηθήσουν δεν το έκαναν (ακόμα;). Δύο μέρες απομένουν για να πάρουμε πιο σφιχτά ακόμα τον ΠΑΟΚ στα χέρια μας την ίδια στιγμή που ο Ζαγοράκης ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μας, δηλαδή το προπονητικό κέντρο.
Παρά το νωθρό ξεκίνημα, τις τελευταίες μέρες η προσέλευση των φιλάθλων που επιθυμούσαν να αποκτήσουν μετοχές ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Μόνο χθες έγιναν μέτοχοι της ΠΑΕ 766 Παοκτσήδες κι έτσι το ποσό έφτασε στο 1.000.000 ευρώ.
Δύο εργάσιμες μέρες πριν ολοκληρωθεί η δημόσια διάθεση μετοχών στην ΠΑΕ έχουν μπει 6.213 νέοι μέτοχοι και όλα δείχνουν ότι το συνολικό νούμερο των νέων μετόχων θα ξεπεράσει τους 7.000.
Ο αριθμός αυτός μπορεί για εμάς του οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουμε το σύλλογο αυτόν πολύ ψηλά, να φαίνεται μέτριος ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως δεν έχει προηγούμενο στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα 25 εργάσιμων ημερών χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Τίποτα δεν μας σταμάτησε ούτε οι φήμες περί Αράβων, ούτε πισώπλατα μαχαιρώματα, ούτε φυσικά θα μας σταματήσουνε οι δηλώσεις κάποιου κ. Μπέου για επενδυτές φαντάσματα από την Αμερική.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου προσκοώσουν σε περισσότερα χρήματα.
Το νούμερο αυτό δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση της ΑΜΚ δεν πραγματοποιήθηκε καθώς οι επιφανείς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης για άλλη μια φορά έμειναν στα λόγια.
Ελπίζουμε έστω στις δύο τελευταίες μέρες να αποδείξουν ότι κάνουμε λάθος γι’ αυτούς και ότι αγαπούν την πατρίδα τους και είναι φοράνε παντελόνια.
Από κει και πέρα ο παντελονάτος Θοδωρής Ζαγοράκης προχωράει στην πραγματοποιήσει του ονείρου κάθε Παοκτσή της κατασκευής του προπονητικού κέντρου που από την ίδρυση του συλλόγου ως σήμερα υπήρξε μόνο ως άπιαστο όνειρο.
Χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το τελευταίο γραφειοκρατικό εμπόδιο για να ξεκινήσουν οι εργασίες στην περιοχή της Ν. Μεσήμβριας, καθώς στη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Σουφλιά, ο τελευταίος υπέγραψε την απαραίτητη άδεια.
Από δω και πέρα είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τις γεωτρήσεις και σε διάστημα λίγων εβδομάδων οι μπουλντόζες μπαίνουν στο χώρο και πιάνουν δουλειά.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η προετοιμασία της επόμενης περιόδου είναι πολύ πιθανό να γίνει στο ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι ίσως η πιο ευχάριστη είδηση για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια.
«Προχωράμε βήμα βήμα και περιμένουμε τη μέρα που θα αρχίσουν οι εργασίες.» δήλωσε ο Ζαγοράκης πριν αναχωρήσει από την Αθήνα για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου