29/9/08

photo N658















paok-oxyro - ΠΑΟΚ-αρης -1-0
Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή και ο Άρης προς Β’ Εθνική!
Φερνάντο Σάντος"Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι τυπικό ντέρμπι. Δηλαδή ένα ντέρμπι με πάρα πολύ μεγάλη ένταση και παίκτες με πολύ μεγάλο πάθος και από τις δύο πλευρές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθήσανε πάρα πολύ. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο γιατί θεωρώ ότι ο Άρης δεν έκανε καμία ευκαιρία στην εστία μας. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Με τους Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο αν και θα μπορούσαμε και το θέλαμε γιατί ξέραμε ότι όσο θα περνούσε ο χρόνος τόσο θα κλεινόταν και η ομάδα του Άρη. Είναι αλήθεια ότι βάλαμε το γκολ και με δόση τύχης είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα μετά ο Άρης προσπάθησε να μας πιέσει. Θεωρώ όμως ότι αντιδράσαμε σωστά με μας να ελέγξαμε τον ρυθμό απέναντι σε μία ομάδα δυνατή". Για τις αναγκαστικές αλλαγές όπως έγινε τη φορά αυτή με τον Βιεϊρίνια ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ο Βιεϊρίνια θα πάει στο νοσοκομείο για να δούμε τι έχει. Πράγματι οι αναγκαστικές αλλαγές μας αναγκάζουν να δούμε το παιχνίδι κάπως αλλιώς. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθήσανε πάρα πολύ και αν κάνουν κάτι τέτοιο εγώ τους πιστεύω πάρα πολύ". Κι όσο για το τι σημαίνει για τον ίδιο η παρουσία της ομάδας του μετά την 4η αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας επισήμανε: "Δεν μας λέει κάτι συγκεκριμένο αυτό. Σίγουρα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι αλλά εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο και θα κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να κατακτήσουμε τον στόχο αυτό".
Κώστας Χαλκιάς "Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο με τον Άρη να μην κατάφερε ουσιαστικά να κάνει κάποια φάση στην εστία μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά σε ένα παιχνίδι που έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής με μας όμως να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Παρά την νίκη μας και το καλό σερί αποτελεσμάτων με το οποίο έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε".
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Κωνσταντινίδης, Πάμπλο Γκαρσία, Δάρλας (90΄+ Αραμπατζής), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια (45΄+ Λάκης), Ιβιτς (82΄ Μπιζέρα), Βερόν, Σνάουτσνερ.
Αρης (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμεν, Νέτο, Λέμπο, Γιάχιτς (73΄ Ζεντίλ), Bίτολο, Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Μπατιόν (79΄ Κάλβο), Κόκε, Χαβίτο, Ντελόρτε (79΄ Σανσόν).
Διαιτητής: Λ. Πολατιάν (Πέλλας)
Κίτρινες: Σνάουτσνερ, Ιβιτς, Χαλκιάς - Λέμπο, Βίτολο, Ντελόρτε
Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 26.019 και οι εισπράξεις 435.150 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...