21/9/08

photo N649


Αξιοσημείωτη η παρουσία 500 και πλέον οπαδών του ΠΑΟΚ
οι οποίοι κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μερικοί από τα επίσημα του γηπέδου, λίγοι από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες των γύρω οικοδομών και τέλος ο κύριος όγκος των Παοκτσήδων που ταξίδεψαν στην Κομοτηνή από το «ακατάλληλο» πέταλο όπως λέγανε οι άνθρωποι του Πανθρακικού πριν την έναρξη του αγώνα και οι οποίοι εισήλθαν στο ημίχρονο.





paok-oxyro - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ - 0-1
Συνεχίστηκε το αήττητο του ΠΑΟΚ
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ από την Κομοτηνή, καθώς ο «Δικέφαλος» επικράτησε στην ακριτική πόλη του Πανθρακικού με 1-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Το πρώτο μέρος ήταν ποιοτικά κακό, με μόλις δύο αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία του Ρόκα: Στο 4΄ ο Ζαπρόπουλος πρόλαβε τον Μουσλίμοβιτς, στη μπαλιά του Κονσεϊσάο, ενώ στο 30΄ ο Τροϊζι έκανε λάθος γύρισμα στον γκολκίπερ του, η μπάλα έφτασε στον Βιεϊρίνια και αυτός σούταρε από τη μικρή περιοχή, αλλά άστοχα.
Ο διαθέσιμος χρόνος είχε πλέον λιγοστέψει κατά 45 λεπτά, γι αυτό οι παίκτες του Σάντος ξεκίνησαν ορμητικά στην επανάληψη αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ.
Έτσι, στο 52΄ ο Βιεϊρίνια είχε ένα καλό σουτ που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, στο 55΄ ο Ιβιτς σούταρε στο δοκάρι των γηπεδούχων κι ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έδιωξε ωραία σε κόρνερ το σουτ του Μουσλίμοβιτς, ο οποίος όμως 10 λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Βερόν και νίκησε τον Ρόκα γράφοντας το 0-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος (Σύνδεσμος Αχαϊας)

Κίτρινες: Λόπεζ, Κλεμέντ, Ζαπρόπουλος - Μουσλίμοβιτς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Τροϊζι, Ζαπρόπουλος, Ριέρα, Κλεμέντ, Ενρίκες (62΄ Πόνσε), Ολίσε (86΄ Γιλμάζ), Λόπεζ, Αργυρίου, Ντιαλό, Χαραλάμπους (69΄ Βιντάλ).

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς (90΄ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια (86΄ Κωνσταντινίδης), Ιβιτς (64΄ Μπακαγιόκο), Βερόν, Σνάουτσνερ.

Φερνάντο Σάντος

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε μέσα με άλλη νοοτροπία και πιέσαμε τον αντίπαλο. Γενικά στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα από το πρώτο μέρος. Δεν υποτιμήσαμε τον Πανθρακικό γιατί και στα προηγούμενα ματς που είχε έπαιξε καλά, ειδικά με τον Παναθηναϊκό. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε και από Δευτέρα αρχίζουμε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Αρη» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Εμίλιο Φερέρα τόνισε: «Έγινε ένα όχι τόσο καλό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι μας, όμως η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλή. Στο μεγαλύτερο διάστημα ο αντίπαλος υπερίσχυσε. Και στα τρία παιχνίδια προσπαθήσαμε πολύ στην άμυνα αλλά δεχθήκαμε γκολ. Στην επίθεση δεν είναι ότι υπάρχει φόβος, άλλωστε είχαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά πέσαμε σε καλούς αμυντικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...