12/9/08

photo N641




paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Eισιτήρια με αεκ

Και "σκότωσα" για ένα εισιτήριο...

ΤΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΑΑAAAAA

Από τις 6:00 τα χαράματα είχαν αρχίσει να καταφθάνουν οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για να προμηθευτούν ένα πολυπόθητο εισιτήριο για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αγνοώντας το γεγονός ότι η διάθεση των 9.500 περίπου εισιτηρίων ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:00.

Απίστευτες σκηνές πανικού για ένα εισιτήριο
Όσο περνούσε η ώρα το πλήθος των οπαδών αυξανόταν ολοένα και περισσότερο, δεν έλειψαν σκηνές ροκ στις μεγάλες ουρές που είχαν δημιουργηθεί, ενώ όπως γίνεται κατανοητό ο αριθμός των εισιτηρίων αποδείχθηκε μικρός, μιας και αυτά εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν.

Το σημερινό σκηνικό δεν είναι παρά προεόρτιο όλων όσων πρόκειται να διεδραματιστούν φέτος στην Τούμπα όχι μόνο στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια, αλλά και σε ματς με μικρότερους θεωρητικά αντιπάλους, ειδικά αν η ομάδα προχωρήσει με επιτυχίες.

Τα λόγια είναι περιττά....

Και προσοχή μην κάνουν κάποιοι κρατητήριο (για την μαύρη αγορά μιλάμε) !!!!

paokmania.gr admin team


paok-oxyro - Η συνέντεξη Τύπου του κ. Fernanto Santos

Ο προπονητής της ομάδας κ. Fernando Santos αναφέρθηκε στον κυριακάτικο αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης.
«Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια δυνατή και συμπαγή ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια ομάδα που θα κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και θα μπορέσει να την κρατήσει στα πόδια της, έτσι ώστε να μην είμαστε εκτεθειμένοι στον αντίπαλο, όταν δεν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Πρέπει να πιέσουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε με επιτυχία».
Η απουσία των διεθνών από τις υποχρεώσεις της ομάδας δεν προβληματίζουν τον κ. Santos: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για όλους τους διεθνείς, ανάμεσα τους κι ο Pablo Contreras. Θα δούμε σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει από τη Χιλή μετά το τέλος των αγώνων με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αν είναι κουρασμένος, τότε θα αγωνιστεί κάποιος άλλος στη θέση του. Δεν με προβληματίζει το συγκεκριμένο γεγονός».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ενίσχυση της ΑΕΚ στο φινάλε των μεταγραφών, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε:
«Όχι δεν μας δημιουργεί κανένα πρόβλημα η ενίσχυση της ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το τι πρέπει να κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο και όχι ο αντίπαλος μας. Έχουμε παρακολουθήσει την ΑΕΚ. Ξέρουμε πως παίζει, πως αναπτύσσεται. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει δραματικά η εικόνα της ΑΕΚ με την είσοδο κάποιων ποδοσφαιριστών. Δεν πιστεύω να αλλάξει τη φιλοσοφία της. Περιμένουμε να αγωνιστεί, όπως και με τον Παναθηναϊκό.
Αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο κ. Santos τόνισε:
«Ξέρω ποια θα είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ. Αν φυσικά δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, όπως π.χ. με τους τέσσερις διεθνείς, οι οποίοι έλειψαν την τελευταία εβδομάδα από τις προπονήσεις. Όμως, κ αι στη μία και στην άλλη περίπτωση, ξέρω ποια θα είναι η ομάδα που θα παρατάξω στο γήπεδο».
Η περσινή ήττα από την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον προπονητή του ΠΑΟΚ κι αυτό ζήτησε να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές του:
«Το περσινό ματς και το αποτέλεσμα του ανήκει στο παρελθόν. Έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ να έχει υποστεί μια βαριά εντός έδρας ήττα και να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχει γίνει στο παρελθόν. Οφείλουμε να κοιτάμε το σήμερα. Η ΑΕΚ σ’ εκείνο το παιχνίδι είχε περισσότερα κίνητρα, ενώ εμείς δεν είχαμε κάποιο σημαντικό στόχο. Όμως, το κυριακάτικο ματς θα είναι πολύ διαφορετικό. Είμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος, ούτε να μπούμε με διάθεση εκδίκησης ή ρεβάνς για το περσινό αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Για μένα η ΑΕΚ είναι ένας αντίπαλος, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Επειδή προπόνησα την ΑΕΚ είναι λογικό να μην μπορώ να πω ότι είναι κακή ομάδα. Όμως, φέτος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Και μια από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ. Βλέπω ένα πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα στο οποίο έχουμε τις συνθήκες και την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Το αν θα το καταφέρουμε κάθε αγωνιστική δεν το ξέρω».
Ο κ. Santos επανέλαβε ότι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη φετινή περίοδο είναι η έξοδος στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ:
«Όποιος λέει κάτι διαφορετικό, ακόμη και ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάνει μεγάλο λάθος. Τους στόχους της ομάδας τους θέτω εγώ και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ξεκάθαρο στόχο. Την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η μεγαλομανία είναι τεράστιο λάθος. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει. Αν πούμε ότι πάμε για κάτι παραπάνω θα είναι ένα στοίχημα που δεν πρέπει να το βάζουμε από τώρα. Ξέρω ότι είναι σημαντική η στήριξη από τον κόσμο μας. Αλλά ακριβώς εκεί υπάρχει και ένα πρόβλημα. Ο κόσμος θεωρεί και θέλει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Όχι μόνο να τα κερδίσουμε, αλλά να πετύχουμε και πέντε γκολ, να προσφέρουμε και καλό θέαμα. Δεν λέω ότι δεν θέλω να βρεθώ στην 1η θέση. Αλλά, δείτε τι έχει γίνει τα τελευταία 24 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Πρέπει βήμα - βήμα να κοιτάξουμε τον στόχο που έχουμε βάλει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας».
Για την κατάσταση της ομάδας και αυτή του τραυματία Pablo Garcia είπε:
Οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στο σημείο να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην φοβούνται κανένα αντίπαλο. Πετύχαμε και αλλάξαμε την κακή νοοτροπία που υπήρχε στην ομάδα. Φτιάξαμε ένα σύνολο που δεν θα έχει τεράστιες μεταπτώσεις. Ούτε όταν κερδίσεις να πετάς στα σύννεφα, ούτε όταν χάνεις να πέφτεις στα τάρταρα. Θέλουμε να έχουμε μια ομάδα σταθερή με ανάλογα αποτελέσματα και εντός και εκτός έδρας. Δεν πρέπει να επικρατεί κλίμα ευφορίας. Να θεωρούμε ότι γίναμε καλύτεροι από όλες τις ομάδες. Ο Garcia δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα γι’ αυτό δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Νομίζω την επόμενη εβδομάδα να καταφέρει να μπει στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».
Τέλος ο κ. Fernando Santos ρωτήθηκε να σχολιάσει τη νίκη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη Λετονία και την ήττα – σοκ της Ελβετίας από το Λουξεμβούργο:
«Η Εθνική Ελλάδος έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Όχι μόνο με τη μεγάλη και καθαρή νίκη της. Κυρίως γιατί είχε σταθερή εμφάνισή και ακολούθησε το μη φυσιολογικό αποτέλεσμα της Ελβετίας. Αυτά τα αποτελέσματα δύσκολα να ανατραπούν στο μέλλον. Η Ελλάδα είναι ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Με αυτές τις προϋποθέσεις θα είναι άσχημο να μην βρεθεί στην τελική φάση. Όμως, πιστεύω ότι θα είναι στα τελικά της Νοτίου Αφρικής. Με την εμφάνιση της απέναντι στη Λετονία πλησίασε ανάλογες εμφανίσεις του παρελθόντος, με σταθερή απόδοση και στα 90 λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...