30/9/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.313






Super League 6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 0-1

Ο ΠΑΟΚ έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, ο Άρης από το πουθενά βρήκε ένα γκολ και πήρε τη νίκη στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

O Ράζβαν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού στον Μπακαγιόκο για πρώτη φορά, ενώ στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν κι οι Τισουντάλι και Μιχαηλίδης. Ο Δικέφαλος μπήκε με διάθεση κυριάρχησε αλλά δεν βρήκε γκολ και το πλήρωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε μέχρι το φινάλε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έφυγε χωρίς βαθμό από το παιχνίδι και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην FCSB, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

ΠΑΟΚ:  Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (Καμαρά 68’), Μπακαγιόκο (Οζντόεφ 76’), Κωνσταντέλιας, Τάισον (Ντεσπόντοφ 76’), Α. Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (Τσάλοφ 68’).

Άρηθ: Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ (Ρόουζ 45’), Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί (Σαβέιρο 74’), Γκαρθία (Νταρίντα 81’), Σίστο (Σουλεϊμάνοφ 74’), Μορόν (Ζαμόρα 81’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.314

Βόλεϊ Γυναικών διεθνές τουρνουά Αλεξανδρούπολη Το διεθνές τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στον τελικό της ουγγρι...