26/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.052













  

12η αγωνιστική Super League

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός - 5-0

Για την 12η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό με 5-0...

Μπροστά σε λίγους θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή αποφασισμένος να κυριαρχήσει στο γήπεδο, η ομάδα κυκλοφόρησε με υπομονή την μπάλα, ψάχνοντας διαδρόμους, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ κλειστά στο πρώτο 20λεπτο.

Το σκορ άνοιξε στο 21' με κεφαλιά ο Οζντόεφ, μετά από καταπληκτική σέντρα του Τάισον και εφτά λεπτά αργότερα ο Μουργκ μετά από ασίστ και πάλι του Τάισον πέτυχε το 2-0!

Στο 40' είχε δοκάρι ο Πανσερραϊκός με τον Δεληγιαννίδη, μεγάλη ευκαιρία άμεσα στην κόντρα με τον Μουργκ να μην προλαβαίνει το γύρισμα του Ντεσπόντοφ, με τον Χοβάν εξουδετερωμένο! Με τον Δικέφαλο να προηγείται με 2-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 52' χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Χόβαν να σταματάει τον Μπράντον! Στη δεύτερη περίπτωση ο Χόβαν απέκρουσε με το πόδι! 3-0 στο 71' ο Μουργκ με κοντινό σουτ, προηγήθηκε ωραία προσπάθεια του Κωνσταντέλια και γύρισμα του Ντεσπόντοφ!

Τρία λεπτά αργότερα ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ με πολλά φάλτσα από τα δεξιά και η μπάλα πήγε στα δίχτυα! Η μπάλα βρήκε και στον Ντάνκερλουι. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 80' από τον Ράφα Σοάρες με βολίδα από πλάγια θέση, προηγήθηκε καταπληκτική προσπάθεια του Τζίμα την οποία σταμάτησε ο Χόβαν!

Στα αξιομνημόνευτα του παιχνιδιού η αποθέωση του Πάμπλο Γκαρσία από τον κόσμο που έδωσε το παρόν στην Τούμπα, με το όνομα του τεχνικού του Πανσερραϊκού να γίνεται σύνθημα για μια ακόμη φορά!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Σάστρε (77' Βιεϊρίνια), Οζντόεφ (68' Μεϊτέ), Σβαμπ, Τάισον (68' Κωνσταντέλιας), Μουργκ (77' Τζίμας), Ντεσπόντοφ, Μπράντον (68' Σαμάτα). 

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Ντάνκερλουι, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης (24' Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Στάικος (63' Μασαρίποφ), Μορέιρα, Μούργος, Τομάς (46' Θυμιάνης), Πηλέας, Άλεξιτς (63' Μπαΐροβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...