5/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.023







 

10η αγωνιστική της Super League

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-4

Για την 10η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ πάτησε με 4-2 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε πολύ καλά διαβασμένος και παίζοντας κάτι παραπάνω από έξυπνα, πήρε ένα μεγάλο, τόσο σε έκταση όσο και σε σημασία, διπλό, αποδεικνύοντας πως φέτος θα παλέψει για τον τίτλο!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις πρώτες τελικές στο ματς, με τον Κοτάρσκι να σταματάει τις προσπάθειες του Φορτούνη στο 13' και του Ποτένσε δέκα λεπτά αργότερα, με την ομάδα μας να απειλεί στο 26' με τον Κουλιεράκη που από καλή θέση σούταρε άουτ και την ίδια τύχη είχε το σουτ του Ζίβκοβιτς στο 30'!

Ο ΠΑΟΚ είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, έπαιζε πλέον τον αντίπαλο στα ίσα και στο 39' ο Μπάμπα σέντραρε από αριστερά, ο Ζίβκοβιτς σούταρε και η μπάλα πήγε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Πασχαλάκη, που σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης στο γκολ.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεση, προώθησε παίκτες, αφήνοντας όμως πίσω μεγάλα κενά, τα οποία δεν έμειναν ανεκμετάλλευτα! Έτσι στο 54' ο Μπράντον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 0-2 και ο ίδιος στο 68' το 0-3, παγώνοντας το γήπεδο και κάνοντας τους θεατές να σκέφτονται πως θα ήταν καλύτερα να ήταν το ματς κεκλεισμένων!

Στο 78' είχαμε μαζικές αποχωρήσεις από την κερκίδα των γηπεδούχων που πρόλαβαν πάντως να θαυμάσουν  την καταπληκτική ενέργεια του Ντέλια ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Οζντόεφ για το 0-4, αναβιώνοντας μέρες του '76!

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, έγιναν μαζεμένες αλλαγές και ο Ολυμπιακός βρήκε δύο γκολ από τους Φορτούνη και Μασούρα, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-4.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι (65' Σολμπάκεν), Έσε (85' Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46' Μασούρας), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (72' Γιόβετιτς), Φορτούνης. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (89' Σβαμπ), Οζντόεφ (89' Τσιγγάρας), Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς (89' Τζίμας), Τάισον (73' Κωνσταντέλιας), Μπράντον (84' Ντεσπόντοφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...