6/10/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.983




 








2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League

ΠΑΟΚ -  Άιντραχτ Φρανκφούρτης - 2-1 

Για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα με 2-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης...

Μπροστά σε περισσότερους από 25.000 θεατές, ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 και βρίσκεται πλέον μόνος του στην κορυφή του ομίλου μας!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Τάισον, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Αλί Σαμάτα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 7' με τον Ενκουνκού ν' αστοχεί από πλάγια θέση και στο 15' ακυρώθηκε με υπόδειξη του VAR το γκολ που σημείωσε ο Σαμάτα, σε μια πολύ οριακή φάση.

Με τον Ιταλό ρέφερι να χαρίζει τη μία κίτρινη μετά την άλλη στους Γερμανούς, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 28'. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε όμορφα το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια, με την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Τραπ!

Στο 37' ο Κοτάρσκι απέκρουσε  δύσκολα το σουτ του Σκίρι και τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Οζντόεφ πέρασε άουτ!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ, μεσοεπιθετικά δεν απειλήσαμε την Άιντραχτ, η οποία βρήκε φάσεις και πλησίασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μαρμούς στο 54' και το σουτ του ίδιου στο 62'.

Στο 69'  ο Μαρμούς εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Κουλιεράκη και πέτυχε το 1-1, ενώ στο 83' μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαΐμπι η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μας, με τον Κοτάρσκι να βρίσκει νωρίτερα την μπάλα, αλλάζοντας την πορεία της τόσο ... όσο!

Και εκεί που ο ΠΑΟΚ φάνηκε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις, στο 92' ο Κουλιεράκης πέτυχε το πολύτιμο γκολ, γράφοντας το 2-1. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών και ο Ιταλός ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα στους Μεϊτέ και Τραπ. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Οζντόεφ (68' Σβαμπ), Μεϊτέ (77' Τσιγγάρας), Αν. Ζίβκοβιτς, Τάισον (77' Ντεσπόντοφ), Μουργκ (68' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (85' Μπράντον). 

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Κνάουφ, Λάρσον (90' Χασέμπε), Σκίρι, Ενκουνκού (46' Μπούτα), Χάουγκε (61΄Εμπίμπε), Σαΐμπι (90' Φέρι), Μαρμούς (75' Ενγκάναμ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...