26/4/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.871






Super League 6η αγωνιστική Play-Off

Aεκ - ΠΑΟΚ - 4-0

Για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε με το βαρύ 4-0, εκτός έδρας από την ΑΕΚ ..

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, προσπάθησε να αντιδράσει, πάλεψε, αλλά στο φινάλε κατέρρευσε και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στην αναμέτρηση, πίεσε ψηλά, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα, πάτησε περιοχή, αλλά τα πάντα άλλαξαν στο 9ο λεπτό.

Ο Κάργας είδε απευθείας κόκκινη από τον Στίλερ, μετά από χρήση του VAR, για μαρκάρισμα στον Γιόνσον στην μεσαία γραμμή. Ο Κεντζιόρα γύρισε στο κέντρο της άμυνας, ο Α.Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο κι άρχισε να πιέζει για το γκολ.

Ο Δικέφαλος μετά την ψυχρολουσία της αποβολής έκανε εύκολα λάθη στο δικό του μισό και στο 20′ το πλήρωσε με τον Τσούμπερ να ανοίγει το σκορ.

Στο 25′ ο Μουκουντί μετά από εκτέλεσε κόρνερ έκανε το 2-0 κι απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ανέκτησε την ψυχραιμία της, κυκλφορόρησε τη μπάλα, ενώ είχε και κάποιες καλές στιγμές για να βρει γκολ, χωρίς αποτέλεσμα.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να το παλεύει και να προσπαθεί, αλλά την ΑΕΚ να έχει την ψυχολογία και το αριθμητικό πλεονέκτημα και να βρίσκει δύο ακόμα γκολ, ένα με τον Λιβάι Γκαρσία στο 77′ κι ένα με τον Φερνάντες στο 86′.

Ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου αμέσως μετά τη λήξη, πρέπει να διαγράψει το παιχνίδι από το μυαλό του, να ανασυνταχθεί άμεσα και να βγάλει αντίδραση στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στην Τούμπα, που κρίνει πολλά στη μάχη με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση.

Αεκ: Αθανασιάδης, Ρόταμ Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ (70' Ελίασον), Πινέδα (58' Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70' Φερνάντες), Τσούμπερ (80' Γαλανόπουλος), Γκαρσία (80' Φαν Βέερτ). Αναπληρωματικοί: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Ελίασον Φερνάντες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον (67' Σάστρε), Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας (75' Φιλίπε Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (75' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (77' Ολιβέιρα), Μπράντον (21' Νάσμπεργκ). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ολιβέιρα, Τζίμας

Διαιτητής: Στίλερ (Γερμανία) / VAR: Μίλερ, Ψαρρής

Βοηθοί: Γκίτελμαν, Κέμπτερ (Γερμανία)

Γήπεδο: OPAP Arena

Θεατές: 30.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...