8/4/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.853




Πόλο Ανδρών 2ος αγώνας Προημιτελική Φάση, Α1

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης -7-12

Για τo Game 2 της προημιτελικής φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo φιλοξένησε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Απριλίου, αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 7-12.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ συγκεντρωμένες από τα πρώτα λεπτά και έδωσαν μεγάλη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Αϊβαλιώτης πραγματοποίησε μία δύσκολη επέμβαση κρατώντας το μηδέν στην εστία του, ωστόσο λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Όποιες προϋποθέσεις είχαν οι «ασπρόμαυροι» για να σκοράρουν δεν μετατράπηκαν σε τέρμα, έτσι το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 0-2.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και η δεύτερη περίοδος. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις επεμβάσεις του Αϊβαλιώτη βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ Δικέφαλος είχε σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Λίγο πριν το τέλος της του πρώτου μισού του αγώνα, ο Τσολακούδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 1-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μπήκε πιο δυναμικά. Κάνοντας καλές άμυνες, οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν με τον Κεχαλάρη με δυνατό σουτ  να κάνει το 2-6 και τον Κούπμαν να βρίσκει δίχτυα για το 3-6. Λίγο αργότερα ο Καρατζάς από κοντά έκανε το 4-7, ενώ η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-8.

Η τελευταία περίοδος είχε τον ίδιο ρυθμό. Ο Δικέφαλος απάντησε στα γκολ των φιλοξενούμενων με τον Κεχαλάρη να κάνει το 5-10 και το 6-11, ενώ ο Κούπμαν έκανε το 7-11. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα το σκορ να γράφει 7-12.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 19 Απριλίου, εντός έδρας, απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Εθνικός Πειραιώς, στο πλαίσιο των πλέι-οφ για τις θέσεις 5-8 της Α1 Πόλο ανδρών.

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 3-2, 3-4.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Καραντζάς 1, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...