3/4/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.847









2η αγωνιστική Play-Off, Super League

ΠΑΟΚ-Αεκ - 0-1 

Σε ένα σκληρό κι αμφίρροπο ντέρμπι η ΑΕΚ κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκε γκολ στο τελευταίο 10λεπτο κι... έκλεψε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23. O ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν βρήκε το γκολ που θα ξεκλείδωνε την αναμέτρηση.

Είναι από τα βράδια που φεύγεις από το γήπεδο με άδεια χέρια κι αδυνατείς να καταλάβεις πως έγινε αυτό. Μία κατάσταση στην οποία ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά πάντα έβρισκε τρόπο να αντιδράσει κι έτσι πρέπει να κάνει και στην προκειμένη περίπτωση. Άλλωστε τίποτα δεν κρίθηκε απόψε, καθώς ο δρόμος μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι μακρύς.

Το πρώτο μέρος ήταν ένα παιχνίδι λαθών. Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καθολό μυαλό, δεν έπαιξε το παιχνίδι του, με την αναμέτρηση να αναλώνεται σε παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη. Η ΑΕΚ είχε ένα ακυρωθέν γκολ στο 7′, ο ΠΑΟΚ απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Νέλσον Ολιβέιρα , ενώ ο Κοτάρσκι αντέδρασε γρήγορα και σταμάτησε τον Πινέδα στο 27′.

Το δεύτερο μέρος ανήκε εξ ολοκλήρου στον Δικέφαλο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ανέβασε την απόδοσή της και κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο, έχοντας την κατοχή, τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ κατάφερε να φτιάξει κι αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 52′ ο Κουλιεράκης απείλησε με κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο. Έξι λεπτά αργότερα ο Νέλσον Ολιβέιρα έπιασε ένα γυριστό σουτ που δεν βρήκε εστία, ενώ στο 65΄ο Κωνσταντέλιας έβγαλε μία απίθανη μπαλιά στον Ολιβέιρα , αυτός εκτέλεσε, ο Αθανασιάδης έκανε επαφή με τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι.

Στο 73′ ήταν η σειρά του Σάστρε να εκτελέσει μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Αθανασιάδη.

Στο 80′ ήρθε η φάση που έμελλε να κρίνει τον αγώνα. Ο Ντόουγκλας επιχείρησε να εκτελέσει έξω από την περιοχή της Ένωσης, του έγινε καθαρό φάουλ, δεν δόθηκε ποτέ από τον Κουλμπάκοφ και στην εξέλιξη της φάσης ο Αραούχο νίκησε τον Κοτάρσκι για το 0-1.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκλεισαν τον αντίπαλό τους στα καρέ του, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ και μοιραία έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμό.

Ο Δικέφαλος πρέπει άμεσα να αφήσει πίσω του το κακό αποτέλεσμα και να προετοιμαστεί για τη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (05.04, 21:00).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Σάστρε , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ ( Ντάντας 46′), Αουγκούστο ( Φιλίπε Σοάρες 85΄), Νάρεϊ ( Τάισον 60′), Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας ( Ελ Καντουρί 72′), Ολιβέιρα ( Μπράντον 72′)

Αεκ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (Ελίασον 63′), Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον (Γκαρσία 46′), Αραούχο (Τσούμπερ 83′), Πινέδα (Μάνταλος 71′)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....